problem z usunięciem decyzji - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 10 sie 2015, 11:08

jak usunąć decyzję zatwierdzoną aby cofnąć kwalifikację we wniosku
maria126

Napisano: 10 sie 2015, 11:11

po aktualizacji jeszcze druga osoba uprawniona do ŚR musi zatwierdzić usunięcie każdej decyzji... PARANOJA !!!!
just83

Napisano: 10 sie 2015, 11:11

klikasz cofnij do kwalifikacji później usuwasz decyzję do opracowania i cofasz kwalifikacje...

ps. chyba że są jakieś wypłaty zrobione to już się nie cofnie.... zawsze możesz zmienić niektóre dane w wniosku z poziomu administratora....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 11:26

Cofnęłam decyzję do opracowania następnie kliknęłam na minus wyskoczył mi znany komunikat dec.ze możne być materiałem dowodowym weszłam na administracja -Pakiet narzędziowy -dokumenty przeznaczone do usunięcia i klops jest komunikat iż dokument jest materiałem dowodowym i nie może być usunięty , potwierdziłam iż nie jest dokumentem dowodowym i nic
Maria126

Napisano: 10 sie 2015, 11:41

2 osoby muszą potwierdzić i następna próba usunięcia się uda ;)
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 10 sie 2015, 12:06

zobacz kto ma uprawnienia do usuwania 2 osoby muszą potwierdzić że nie jest to materiał dowodowy i decyzja zostanie usunięta.... tak samo jak w POMOŚCIE....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 13:59

POTWIERDZACIE TO DOKUMENT NIE JEST MATERIAŁEM DOWODOWYM JEŚLI JEST USTAWIONY TEN PARAMETR TO WYCHODZICIE KRZYŻYKIEM TERAZ NIE MA PTASZKA.
iDĄC ZA WASZĄ RADĄ POTWIERDZIŁAM NA DWÓCH KONTACH ŻE DANA DECYZJA NIE JEST MATERIAŁEM DOWODOWYM WRÓCIŁM NA SWOJE I PRÓBOWAŁAM USUNĄĆ DECYZJĘ I NIC COŚ ROBIĘ NIE TAK SKORO U WAS DZIŁA
Gość

Napisano: 10 sie 2015, 14:00

u mnie działa .. :?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 14:38

Gość pisze:PRÓBOWAŁAM USUNĄĆ DECYZJĘ I NIC COŚ ROBIĘ NIE TAK SKORO U WAS DZIŁA
Może klikasz "Potwierdzam, że dokument nie jest materiałem dowodowym ..." a następnie przez przypadek klikasz ponownie "Cofam potwierdzenie ...".
Na 100% to działa, tylko trzeba uważać co się robi.
Pawełek

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x