Cofnęłam decyzję do opracowania następnie kliknęłam na minus wyskoczył mi znany komunikat dec.ze możne być materiałem dowodowym weszłam na administracja -Pakiet narzędziowy -dokumenty przeznaczone do usunięcia i klops jest komunikat iż dokument jest materiałem dowodowym i nie może być usunięty , potwierdziłam iż nie jest dokumentem dowodowym i nic
zobacz kto ma uprawnienia do usuwania 2 osoby muszą potwierdzić że nie jest to materiał dowodowy i decyzja zostanie usunięta.... tak samo jak w POMOŚCIE....
POTWIERDZACIE TO DOKUMENT NIE JEST MATERIAŁEM DOWODOWYM JEŚLI JEST USTAWIONY TEN PARAMETR TO WYCHODZICIE KRZYŻYKIEM TERAZ NIE MA PTASZKA.
iDĄC ZA WASZĄ RADĄ POTWIERDZIŁAM NA DWÓCH KONTACH ŻE DANA DECYZJA NIE JEST MATERIAŁEM DOWODOWYM WRÓCIŁM NA SWOJE I PRÓBOWAŁAM USUNĄĆ DECYZJĘ I NIC COŚ ROBIĘ NIE TAK SKORO U WAS DZIŁA
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Gość pisze:PRÓBOWAŁAM USUNĄĆ DECYZJĘ I NIC COŚ ROBIĘ NIE TAK SKORO U WAS DZIŁA
Może klikasz "Potwierdzam, że dokument nie jest materiałem dowodowym ..." a następnie przez przypadek klikasz ponownie "Cofam potwierdzenie ...".
Na 100% to działa, tylko trzeba uważać co się robi.