program alkoholowy i przeciwdziałaniu narkomanii

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
ODPOWIEDZ
~kasik

program alkoholowy i przeciwdziałaniu narkomanii

Post autor: ~kasik »

Przygotowuje się do pisania nowego programu na ten rok mieliśmy razem tzn program alkoholowy i narkomanii ale słyszałam głosy że powinny być oddzielnie a jak jest u was?
~renata

Re: program alkoholowy i przeciwdziałaniu narkomanii

Post autor: ~renata »

z praktycznego punktu widzenia, wygodniej jest mieć dwa oddzielnie programy. Program alkoholowy musi być uchwalany każdego roku. Nie ma takiego wymogu, co do programu dot. narkomanii. Ja ten drugi piszę na trzy lata i mam z głowy.
~kasia

Post autor: ~kasia »

do tej pory mieliśmy razem w tym roku chciałam zrobić jedną uchwałą ale dwa programy oddzielnie
~ewka

Post autor: ~ewka »

ja piszę od kilku lat co roku jeden program wspólny i nigdy nie było żadnych zastrzeżeń
~podinsp

Post autor: ~podinsp »

Doradzam oddzielene programy. Biorąc pod uwagę, że wynikają one z dwóch oddzielnych aktów prawnych to powinno się pisać oddzielne programy. Zresztą pojawiają się co jakiś czas uchylenia nadzorcze wojewodów wspólnych programów.
~wizja

Post autor: ~wizja »

Każde uzależnienie polega na tym samym! Więc nie widzę potrzeby pisania oddzielnych uchwał, czasami program może ale nie musi byc inny.
ODPOWIEDZ