program do stypendium - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 19 lut 2014, 21:16

Na jakim programie pracujecie?
Ja mam zakupiony od niedawna synity ale jeszcze ostatnio czyli we wrześniu decyzję robiłam w ms office word listy excel, ale trzeba chyba wskoczyć do programu bo ma wejść empatia i będą co niektórzy chcieli wiedzieć co robimy:)
jak widziałam jest trochę klepania szybciej szło bez programu a wy jakie macie doświadczenia
~MAXIM

Napisano: 03 mar 2014, 16:07

ja ma talesa właśnie zakończyłam wprowadzać wszystkie wnioski jak na razie spoko nie wyobrażam sobie ręcznie tego robić bo wcześniej pracowałam w świadczeniach rodzinnych i też miałam program tylko że amazis
~LUSI

Napisano: 04 mar 2014, 17:12

w word decyzje pisze się dużo szybciej niż w programie ja robie decyzję z rodzinnego w sygnity a stypendia ręcznie i jest dużo szybciej bo mam wzorzec zmieniam tylko wnioskodawcę imię ucznia kwotę stypendium i gotowe. A w programie trzeba się naklikać wprowadzjąc wszystkich członków ich dochody
~maja

Napisano: 04 mar 2014, 17:20

dokładnie
moja poprzedniczka korzystała z programu
ja wolę word i excel
przechodzenie między oknami w programie (sygnity) zajmowało mi dłużej niż drukowanie z worda
~xyz

Napisano: 04 mar 2014, 20:19

xyz teraz nie korzystasz już z sygnity jedyny plus programu to wychodzące listy ale trzeba się naklikać tworząc plan wypłat

a nie ma konieczności korzystania z programu
~maja

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x