program osłonowy - przemoc - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 4 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 30 maja 2012, 15:56

pewnie tak było, my przeznaczyliśmy środki własne na umowy zlecenia i 30% dofinansowania również.
Tylko co innego tłumaczy urząd wojewódzki a co innego ministerstwo i nie wiem kto ma rację oraz dlaczego takie rozbierzności
~anna

Napisano: 13 cze 2012, 13:08

Wasze pytania wykazują tylko Waszą całkowitą indolencję i brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, wszystko bowiem jest jasno podane w instrukcjach.
Nie wiem czy mój wniosek przejdzie w tym roku, ale na pewno nie będę zrzucała winy za własne niedołęstwo na urząd wojew.
~Dorka S.

Napisano: 13 cze 2012, 14:18

Program Osłonowy... ble, ble, ble.
Kolejny skok na kasę pod pozorem \"jedynie słusznych\" działań. Kolejny podprogram, programik, nic tylko główkowanie, jak by tu skuteczniej wyłuskać z worka kasę (dofinansowania, nagrody, ect.).
A przecież w art. 6 Ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie jest już zapis o tym, kto i w oparciu o co ma realizować zadania związane z profilaktyką antyprzemocową!
Co więc i kogo ma osłaniać Program Osłonowy?
W \"Sposobie realizacji Programu\" w punkcie II.2 znalazłem taki oto kwiatek: \"rozwój poradnictwa dla małoletnich rodziców z rodzin zagrożonych przemocą\" (skopiowałem to zdanie więc nie ma mowy o pomyłce). Czyżby wczesne rodzicielstwo samo w sobie było w Polsce patologią? A jak już to czy jest to zjawisko na tak dużą skalę, że potrzeba tu profilaktyki?
Misz, masz... A w oddali tylko kasa, kasa, kasa.....
~Jerry

Napisano: 27 cze 2012, 16:18

~betta

Napisano: 08 lut 2017, 22:51

Jeju i po prosze bardzo prosze [email protected]
socjal1234

Strona 4 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x