programy realizowane w KIS

Wybrane tematy:
KIS - Ukraina CIS i ubezpieczenie zdrowotne ubezpieczenie w CIS utworzenie kis w ops kto chce stworzyć KIS?? KIS
~elma

Re: programy realizowane w KIS

Post autor: ~elma »

Jeśli możesz to prześlij mi te programy. Będę wdzięczna
[email protected]
~elma

Post autor: ~elma »

Jeśli możesz to prześlij mi te programy. Będę wdzięczna
[email protected]
~Iza

Post autor: ~Iza »

Agnieszko proszę jeśli możesz wyślij również mi [email protected]
~Marta

Post autor: ~Marta »

Agnieszko, ja również prosze o przesłanie w/w programów [email protected] Z góry dziękuję :) !!
~Iwona

Post autor: ~Iwona »

Proszę również o przesłanie materiałów [email protected]
~Agnieszka

Post autor: ~Agnieszka »

Wysłałam, pozdrawiam
~agasek

Post autor: ~agasek »

Chciałbym się również dołączyć do prośby o programy [email protected] Z góry dziękuję.
~ANETA

Re:proszę o pomoc

Post autor: ~ANETA »

Zwracam się do ludzi dobrej woli o pomoc. Samotnie wychowuje dwójkę dzieci nazywam się Aneta mam 30lat Mąż zostawił mnie zaraz po urodzeniu dróg ego dziecka bez środków do życia byłyśmy razem prawie 6lat.Obecnie wynajmuje kawalerkę bo u rodziców nie mam szans zamieszkania bo u nich w całym mieszkaniu jest wilgoć(grzyb na ścianach)Dzieci bardzo często mi chorują tonę w długach mąż płaci mi alimenty po 300zł razem 600zł za wynajem płace 500zł do tego dochodzi prąd i woda dostaje również rodzinne na dzieci.Nie mam możliwość pójścia do pracy. Potrzebuję ubranek,bucików nie dla siebie,ale dla dzieci bo tylko dla nich teraz staram się normalnie funkcjonować i żyć.Córka ma 1,6roczku i syn 4 latka.Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to bardzo proszę.

Mój nr.511-523-466
ODPOWIEDZ