programy unijne - robicie?

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
ODPOWIEDZ
~aga

programy unijne - robicie?

Post autor: ~aga »

Wszyscy pisza u na sprogramy unijne, oczywiście za dodatkowa kasę. Nie widzę jednak programów z udziałem naszej działalności. Są takowe?
~kinga

Re: programy unijne - robicie?

Post autor: ~kinga »

o, ja też jestem tym tematem zainteresowana; podpowiecie?
~A.K.

Post autor: ~A.K. »

Ja napisałam wniosek na szkolenia dot. problematyki przemocy. Beneficjentem ostatecznym byli przedstawiciele ops, gkrpa, pedagodzy, policjanci, itp. Priorytet 7.3
~inka

Post autor: ~inka »

wnioskodawcą był ops, tak? I co, dostałaś pieniądze?
~aga

Post autor: ~aga »

skąd wiedziałaś o takim programie?
~A.K.

Post autor: ~A.K. »

Wnioskowałam o kwotę maksymalną z proorytetu 7.3 tzn. 50 tys. i tyle otrzymałam. Wnioskodawcą był OPS. Projekt już zakończyłam i rozliczyłam. Do aga - złożenie wniosku o dofinansowanie to nie program. Na stronie internetowej Wojewódzkich Urzędów Pracy są harmonogramy ogłoszanych konkursów w ramach różnych priorytetów. Wystarczy mieć pomysł, napisać dobry wniosek i złożyć w odpowiednim terminie. Nasz OPS realizuje projekt systemowy od 2008 r. więc mamy pewną wiedzę na temat funduszy unijnych. Projekt konkursowy zrobilismy po raz pierwszy i był to projekt autorski, nie kopiowany z innych instytucji.
ODPOWIEDZ