projekt Pokl - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 04 lut 2014, 14:51

Witam
Staram sie o udział w projekcie POKL organizowanego z gops
Mam pytanie do Państwa gdyż w moim gops nie uzyskałam żadnej informacji co jest zresztą normą
Otóż szukam cały czas pracy zarówno dorywczej i stałej
Miedzy czasie chciałabym wziąść udział w tych szkoleniach bo jestem samotną mamą i w końcu chce stanąc na nogi
Mam pytanie czy moge liczyc na pomoc w dofinansowaniu do kosztów dojazdu na takie szkolenie
Mieszkam na wsi a to szkolenie mam być w mieście

~Michalina

Napisano: 04 lut 2014, 14:56

Tak, w ramach udziału w projekcie przysługuje zwrot kosztów dojazdu na szkolenie, u nas akurat przyznajemy zasiłki celowe na potrzeby związane z realizacją projektu systemowego.
Nie chce mi się wierzyć, że nie chcą udzielić Ci informacji.....
~Pracownik socjalny

najprawdopodobniej bedziesz miała zwrot kosztó dojazdu zależy z jaką firmą podpisze gops umowe ale najlepiej zapytac w gops a jak gops nie powie to wójt
~nicki

to zależy czy w projekcie są zaplanowane na to środki, niektórzy planują, inni nie...
~Dora

Napisano: 04 lut 2014, 15:13

Pani nie miała czasu warknęła tylko ze bedzie spotkanie organizacyjne to się dowiem
Niestety u nas w gops 90 % pracowników jest bardzo nie miła dodam tylko za te 10 % to są ludzie młodzi i oni jeszcze potrafią być uprzejmi i traktują nas klientów jak ludzi
~Michalina

Napisano: 04 lut 2014, 15:20

Michalino nie dziw sie że te panie są niemiłe.
Mało zarabiają a obowiązków coraz więcej. Media tylko czekają aż znów podwinie im się noga.
Nie oczekuj uśmiechów na twarzy i rodzinnej atmosfery. Nic nie dzieje się bez przyczyny.
~Adam

Napisano: 04 lut 2014, 15:31

Ależ ja nie oczekuję rodzinnej atmospfery
Nie usprawiedliwiaj braku kultury i poszanowania drugiego człowieka bo my klienci ops i gopsu JESTEŚMY LUDŻMI niskimi zarobkami
Te Panie same wybrały sobie taki zawód
Jeśli ja zwracam sie z szacunkiem to oczekuje tego samego
A wracając do mojego pytania to dziekuje za odpowiedzi.
~Michalina

Napisano: 04 lut 2014, 15:33

Masz 200% racji.
~Adam

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x