A ludziom Twoim zdaniem, po tej zmianie będzie lepiej? Szczególnie tym, którzy często zmieniają miejsce pracy, albo wachlują miedzy trzema APT, a co miesiąc mają inne wynagrodzenie. Dzięki tej cudownej zmianie co drugi miesiąc będą musieli biegać z wynagrodzeniem do OPS-u żeby sprawdzić czy nie będzie potrzebna zmiana wysokości świadczeń o 2 zł. Do tego państwo będzie każdorazowo naszymi rekami wydawać im decyzje.olik pisze:Kogo obchodzi czy wy macie mieć więcej czy mniej roboty?
Zmiany nie sa dla was, wiecznie narzekających, niedouczonych pseudourzedników, tylko dla osób, które będą ubiegać się o świadczenia rodzinne..
Nie masz bladego pojęcia o tym, jak wygląda nasza praca i dlatego można wybaczyć Ci ignorancję. Chamstwa natomiast nie usprawiedliwia nic.I bardzo dobre to duże zwiększenie możliwości przekroczenia kryterium dochodowego i g.. mnie obchodzi ze jakiś urzędas w gminie w koziej wolce będzie się musiał wysilić żeby przyznać mi świadczenia. Od tego tak siedzicie i bździcie w stołki.
Jeszcze tylko brakowało żeby ustawodawca od waszej chęci pracy uzależniał zmiany ustaw. Jak się nie podoba praca to do widzenia, nie jest przymusowa
tylko, że nam nie bardzo płacą ..... miałam już nie reagować na twoje żenujące wpisy ale jak "widać" to ty masz problemy w czytaniu ze zrozumieniem ... pracy my się nie boimy ale chcielibyśmy mieć godne wynagrodzenie .. niejednokrotnie zarabiamy mniej niż nasi świadczeniobiorcy mają świadczenia ... ale my nie zastrajkujemy jak inne zawody ... więc można nam jeszcze kasę obcinać ...olik pisze:Najbardziej was boli niekompetentne nieroby ze trzeba będzie cos znowu robić - za to wam płaca zebyscie realizowali św. rodzinne,
kolejny ma problem z czytaniem ze zrozumieniem .. a może to jeden i ten samwwo pisze:A które te świadczenia są wyższe, niż Wasze płace ?