projekt utworzenia placowki op wych

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~renata

Re: projekt utworzenia placowki op wych

Post autor: ~renata »

wszytskich ludzi dobrej woli, którzy zechcą mi pomóc, proszę o kontakt [email protected]
~xxx

Post autor: ~xxx »

ja też poprosze na razie nie mam nic na wymianę, ale może później będe mogła sie podzielić doświadczeniem
[email protected]
~Beata

Post autor: ~Beata »

Hej! no cóż, 2,5 roku temu tworzyłam Placówkę Op. Wych. już zgodnie z nowym rozporządzeniem. Jest trochę roboty, ale za to jaka satysfakcja!
~Joanna

Post autor: ~Joanna »

Witam, zainteresowała mnie informacja dot. utworzonej placówki opiekuńczo wychowawczej. Czy to było tworzenie od podstaw czy też w ramach realizacji programu naprawczego? Będę bardzo wdzięczna za kontakt: [email protected]
~Agata ;)

Post autor: ~Agata ;) »

kochana, poroszę o ten projekt, nad którym zapewne się nasiedziałaś! ale, jak już będziesz gotowa do uruchamiania, to służę pomocą. mam doświadczenie , i też w 2009 chcemy otwierać koleją ze srodków unijnych. Spadłaś mi z nieba!
~Ąśka

Post autor: ~Ąśka »

hej!jeśli można to ja róniez poproszę. W zamian mogę wysłać pare propozycji dokumentów które prowadzi sie w takich placówkach,np druki karty obserwacji itp [email protected]
~jtsfds60

Post autor: ~jtsfds60 »

mammamia;
ODPOWIEDZ