promocja programu Aktywny Samorząd
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Aktywny Samorząd
- Kontakt:
promocja programu Aktywny Samorząd
Co kupujecie ze środków na promocję programu "Aktywny Samorząd"?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: promocja programu Aktywny Samorząd
opłacamy artykuł w gazecie i w sumie tylko na tyle wystarcza u nas, jeszcze w tym roku kupiliśmy papier, bo ulotki na nim drukowaliśmy.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
ogłoszenia w gazetach regionalnych, kiedyś w naszej kablówce jakieś info poszło, w tym roku kupiliśmy trochę gadżetów (smycze, długopisy, breloki z moneta do wózka w markecie, balony) i mamy w planach zrobienie plakatów, które wyślemy do szkół aby tam wisiały
a i jeszcze na stronę internetową powiatu i naszą - lecą wszystkie ogłoszenia a także do kwartalnika (wydaje go powiat)
lajki mile widziane
----> https://www.facebook.com/pcprpulawy/
a i jeszcze na stronę internetową powiatu i naszą - lecą wszystkie ogłoszenia a także do kwartalnika (wydaje go powiat)

-
- Stażysta
- Zajmuję się: AS
- Kontakt:
ulala no pięknie 

- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
U Tomasza na bogato
My się za bardzo nie promujemy...
Ja sama się wszystkim muszę zajmować (od początku do końca) plus Różnice między regionami i środki pomocnicze, przedmioty ortopedyczne i sprzęt rehab., więc już nawet nie ogarniam tematu promocji. Zrobiłam kiedyś tabeleczkę z informacjami o programie, którą aktualizuję i wrzucam na stronę internetową, do gabloty u nas na pięterku, wysyłam (jak nie zapomnę) to do OPS-ów, o MII wysyłam info do szkół i ot, cała promocja programu. Pocieszam się tym, że w razie kontroli nie kontrolują tego za bardzo (chyba...).

My się za bardzo nie promujemy...
Ja sama się wszystkim muszę zajmować (od początku do końca) plus Różnice między regionami i środki pomocnicze, przedmioty ortopedyczne i sprzęt rehab., więc już nawet nie ogarniam tematu promocji. Zrobiłam kiedyś tabeleczkę z informacjami o programie, którą aktualizuję i wrzucam na stronę internetową, do gabloty u nas na pięterku, wysyłam (jak nie zapomnę) to do OPS-ów, o MII wysyłam info do szkół i ot, cała promocja programu. Pocieszam się tym, że w razie kontroli nie kontrolują tego za bardzo (chyba...).
Oprócz promocja programu Aktywny Samorząd - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Zmiany druków przy C3 i C4...
obszar D - umowa z refundacją kosztów
Wezwanie na braki Moduł I -termin
przywracanie terminu złożenia wniosku w AS moduł I
Zaświadczenie Moduł II czy mozna przyjąć
karencja w AS i barierach w kom.
etui do telefonu B1 osoba niewidoma
Obszar C3 bardzo proszę o pomoc
Obszar C zadanie 3 - co ja mam zrobić???
Cztery Syntyzatory mowy Ivony w różnych językach
obszar B1 i różne programy oraz urządzenia
Moduł I, wydatki inwestycyjne C3 i B1, niewystarczające środ
zaokrąglenie kwoty dofinansowania - obszar D
obliczenie kwoty opłaty za czesnege
AS dofinansowanie do dwóch zadań A1 i B1
dofinansowanie do zakupu akumulatorów