prośba księgowej Sygnity
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
prośba księgowej Sygnity
Nasza księgowa chce wiedzieć ile pieniędzy wydamy co miesiąc na 500+ od kwietnia do grudnia z rozbiciem na każdy miesiąc, macie może pomysł jak to wyciągnąć z Sygnity???? pomózcie proszę ...
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: prośba księgowej Sygnity
Ale przecież nie wiesz dokładnie ile wydasz do końca roku. To jest wróżenie z fusów. Ok, dojdziesz w programie kto kończy kiedy 18 lat ale co z dziećmi, które się teraz urodzą?
księgowej pewnie chodzi o zestawienie wydanych decyzji. wchodzisz w zakładkę sprawozdawczość, zestawienia i robisz zestawienie wydanych dec. do końca roku. wiadomo bedzie sie to zmieniać jak bedziesz wydawac nowe decyzje. moze sie uda 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
marwika pisze:księgowej pewnie chodzi o zestawienie wydanych decyzji. wchodzisz w zakładkę sprawozdawczość, zestawienia i robisz zestawienie wydanych dec. do końca roku. wiadomo bedzie sie to zmieniać jak bedziesz wydawac nowe decyzje. moze sie uda
Marwika
właśnie o to jej chodzi, pomożesz mi krok po kroku, dziekuję Ci bardzo
musisz kombinować
spróbuj tak: zakładka sprawozdania, wybierasz zestawienia. otworzy się okno i tu kombinujesz
ja próbowałam tak: wydruk wg decyzji, dotacje zlecone, zaznaczałam od kiedy decyzje i do konca roku, zaznaczałam zeby pokazywało kwoty, zaznaczyłam rowniez zeby pokazywało wypłaty zrealizowane i zaplanowane.
jak juz otworzy ci sie to okno to próbuj na rozne sposoby, sama zobaczysz czy pokazuje ci wszystkie decyzje które chcesz zeby pokazywało
powodzenia

jak juz otworzy ci sie to okno to próbuj na rozne sposoby, sama zobaczysz czy pokazuje ci wszystkie decyzje które chcesz zeby pokazywało

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dziekuję:)
Oprócz prośba księgowej Sygnity - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
powiedzcie czy dobrze
jeden wniosek a ROPS i my rozpatrujemy
Wniosek z czerwca, doniesione dokumenty w lipcu
stypendium
Działalność od 2013r. a nowy kontrakt. POMOCY
DO KIEDY RAPORTY DZIENNE??
pobyt w więzieniu
umowa o dzieło
koordynacja w 500+
rozwiedzeni
od kiedy przyznać SW
wnioski elektroniczne pozostawione bez kwalifikacji a sprawo
Brak zasądzonych alimentów, nie chce oświadczyć czy samotna,
system przyznaje dec do końca okresu mimo uk. 25 r. ż. ???
opiekun prawny
alimenty