Proszę o pomoc - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 02 wrz 2009, 16:51

Witam serdecznie.
Jestem studentką Pracy socjalnej, aktualnie zbieram bibliografię do pracy magisterskiej, jednakże mam wielki problem z jej skompletowaniem.
W tej własnie sprawie zwracam się do państwa z gorącą prośbą o pomoc.
Planuje napisać pracę monograficzną dotyczącą pewnego Domu Opieki, do części teoretycznej potrzebuję książek, w których znalazłabym jakieś dane na temat działalności, funkcjonowania Domów Opieki ogółem. Do tej pory udało mi się znaleźć zaledwie 7 pozycji, w których są wzmianki w interesujacym mnie temacie.
Utknęłam w martywm punkcie, a czas niestety nie jest po mojej stronie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że mój Promotor postanowił, ze bibliografia moze sięgać jedynie 10 lat wstecz.

Jeśli ktoś z Państwa zna książki, w których znajdują się treści dotyczące Domów Opieki, a nie są to pozycje starsze niz z 1998 roku - serdecznie proszę o udostepnienie mi tytułów.

Pozdrawiam,
Małgorzata.
~Margot

Napisano: 08 wrz 2009, 20:36

moja koleżanka pisała podobną prace, była krótka ale rzeczowa. Bibliografii zdołała zgromadzić około 20 pozycji z tego co pamiętam. Strasznie się namęczyła przy tym. Radze Ci sięgnąć do literatury obcojęzycznej
~;)

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x