Witam. Nie chce opisywać tu łzawych historii. Potrzebuje pomocy finansowej, pilnie... Mimo, iz maż pracuje, nie stac nas nawet na najpotrzebniejsze rzeczy... Jestesmy rodzicami 2 letniej dziewczynki. Ja choć chciałabym pracowac- nie mogę- mam powazne problemy zdrowotne. Naprawde bardzo "głupio" jest mi prosic o wsparcie, ale jeśli znajdzie się ktos chętny wspomóc choc niewielka kwotą, podaje nr konta: 77 1240 2959 1111 0010 1926 0214 Pozdrawiam.
Jeśli poważnie chorujesz to staraj się o rentę z ZUS. Ustal stopień niepełnosprawności to też daje kilka możliwości. Staraj się o pomoc z OPS, o dodatek mieszkaniowy, zasiłek rodzinny itp. wszystkiego dowiesz się w Ośrodku Pomocy Społeczne. Prosić o pomoc to nie wstyd, czasami tak trzeba. Powodzenia.
No ale po co jak ona leci na gotowe?Jeśli wie jak was znaleźc tutaj,wie jak poslugiwac sie netem to uwazacie ze nie wie gdzie szukac pomocy?Widocznie juz ja ma ale jej malo.....
Aby posługiwać się netem nie trzeba być bogatym. A Ty jeżeli i tak nie zamierzasz pomóc to się nie udzielaj, ta prośba o pomoc na pewno nie była adresowana do takich jak Ty.