Przyjmę pod swój dach osobę/rodzinę, która nie ma gdzie mieszkać - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 21 wrz 2011, 15:42

Jestem samotną i bezdzietną osobą, mam własny dom z dzałką. Chętnie przyjmę pod swój dach uczciwą i wartościową osobę/rodzinę z dzieckiem/dziećmi, która nie ma gdzie mieszkać i której los nie oszczędzał. Podziele się tym co posiadam, w zamian za stworzenie rodzinnej atmosfery, pomoc w domu i ogrodzie. Tylko osoby bez nałogów i lubiące zwierzęta.
~Agnieszka

Napisano: 21 wrz 2011, 16:15

A ile masz psów i kotów ?
~as

Napisano: 21 wrz 2011, 16:15

Sprecyzuj bliżej w którym końcu Polski mieszkasz.
~hej

Napisano: 22 wrz 2011, 14:18

Mieszkam w woj. lubelskim.
~Agnieszka

Napisano: 22 wrz 2011, 21:23

Piękny gest. Parę miesięcy temu, młodzi, życzliwi ludzie, którzy w górach mieli starą chałupę z ziemią, wyjechali do miasta i pozwolili zamieszkać naszemu bezdomnemu i budować, przerabiać, dali mu wolną rękę i zaufanie.Przerabia dom, którym się opiekuje,tworzy oazę spokoju i przystani dla turystów, przyjaciół. Nagrywa na You Tube filmiki ze swojej pracy . Zresztą polecam, warto oglądnąć
,, Dom na Polanie,,
https://www.youtube.com/user/65rosomak?ob=5
warto oglądnąć wszystkie odcinki .
~MAGDA11

Napisano: 24 wrz 2011, 18:41

nie jestem osobą bezdomną, jestem zdziwiona, że od daty wpisu nikt się nie zgłosił na takie nietypowe ogłoszenie. Jestem rodziną 2+1 i zawsze było moim marzeniem zamieszkać na wsi i mieć niespodziewanie adoptowaną babcię dla mojego dziecka/nie miał babci/. Ale to sa tylko marzenia.
jeżeli nikt z potrzebujących się nie zgłosi, może pomyślisz o mnie, będę zaglądać na twój wpis
Alę życzę tobie aby jak najszybciej odnalazła ciebie osoba bezdomna, faktycznie potrzbująca dachu nad głową.
~Tess

Napisano: 29 wrz 2011, 22:35

A można jakieś bliższe namiary do tego pana? mam na zajęcia z przeciwdziałania bezdomności pokazać coś fajnego, tzn jakąs ciekawą inicjatywę co można zdziałać na rzecz osób bezdomnych i ubogich.
Mój email [email protected]
Dziękuję.
~studiująca socjalna

Napisano: 20 sty 2012, 0:01

ktora cześc lubelskiego?
~ nadia

Napisano: 03 kwie 2012, 16:38

pani Agnieszko proszę dać namiary do siebie mam bowiem pod swoją pieczą rodzinę bardzo wartościową, której ciągle jest pod górkę i pod wiatr.
~jasmina

Napisano: 20 cze 2012, 15:27

pani Agnieszko jestem matka samotna mam 2 małych dzieci obecnie wynajmuje mieszkanie wszystko było piękne i proste do momentu wykupienia mieszkania przez innego własciciela który dał nam czas wyprowadzki do końca lipca w miejscowosci której mieszkam nie ma mieszkan do wynajecia a jak sa to okropnie drogie na które mnie nie stac od 4 lat ubiegam sie o mieszkanie komunalne lecz wciaz dostaje decyzje odmowna nie wiem gdzie szukac pomocy dla siebie i maluszków;-(
~paula

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x