przygarne bezdomna kobiete, nie palaca - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 03 wrz 2011, 17:10

Witam, mieszkam na wsi. Mam domek i kawalek siedliska. Pomagam bezdomnym zwierzetom, dokladnie psom, kotom. Przygarniam, sterylizuje, oddaje do nowych domow. Mieszkam sama i jest mi raz, ze smutno, dwa, ze potrzebuje pomocy przy pieskach. Pomyslalam, ze napisze tutaj, moze ktos przeczyta i odpowie, ze wie kto jest porzadnym czlowiekiem, lecz los sprawil ze nie ma gdzie sie podziac. Przygarnelabym pod swoj dach kobiete samotną, ktora nie pije, nie pali i kocha zwierzeta. Byloby mi razniej i lzej, a taka pani mialaby swoj pokoik u mnie na wlasnosc. Nie moge zaplacic za pomoc w domu, ale podziele sie jedzeniem i dobrym sercem.
Moja oferta jest jak najbardziej poważna. Przygarne kobiete w wieku od 50 do 60 rż.
~Irena

Napisano: 03 wrz 2011, 17:20

Moze podam kontakt do mnie. Prosze napisac na maila [email protected] lub zadzwonic 605856594.
Oczekuję tylko poważnej oferty.
~Irena

Napisano: 03 wrz 2011, 21:40

Jest Pani wielkiego serca, rozejrzę się w śród swoich podopiecznych. Jeżeli już będzie Pani miała osobę to proszę napisc
~Bebe

Napisano: 03 wrz 2011, 22:12

Ja nie mam dachu nad glowa ale mam 3 dzieci malych 2 l blizniaki i 6 lat ale lubie zwierzaczki mam 42 l i calkowita niezdolnosc do pracy.
~Beata

Napisano: 29 sty 2012, 1:30

Hej Beata, czytaj ze zrozumieniem. Irena oferuje dach nad głową
osobie samotnej , w zamian za pomoc w pracach domowych i przy zwierzaczkach. Ty masz 3 dzieci, jesteś całkowicie niezdolna do pracy. Może szukasz kogoś kto Cię wyręczy w opiece nad dziećmi?Osoba niezdolna do pracy czyli inwalidka -stopień znaczny i z pewnością samotna matka 3 maluszków. Tobie jest potrzebna pomoc i z pewnością Ty innym nie pomożesz , ze względu na trójkę dzieci ( małych) i niepełnosprawność.Przecież przy trójce dzieci jest dużo wyczerpującej pracy, a Ty jesteś do niej niezdolna. Może jednak pomylił się lekarz orzecznik, bo u nas zdrowi mają renty, a wielu naprawdę chorych ludzi, orzecznik \"uzdrawia\"?
~Kika

Napisano: 22 mar 2012, 2:20

Beata ! Jakby co to pisz Na e-maila : [email protected]. Ja z wielką chęcią pomogę Tobie i Twoim dzieciom. Pomogę tak po prostu z dobrego serca, bezinteresownie !
~Lolita

Napisano: 31 maja 2012, 18:26

Moze ta Pani mnie by przgarnela,kocham zwierzeta i jestem osoba bezdomna ktora pomieszkuje po znajomych.w tej chwili staram sie o schronisko ale nie ma miejsc...mam 48 lat
~danuta

Napisano: 31 maja 2012, 18:26

Moze ta Pani mnie by przgarnela,kocham zwierzeta i jestem osoba bezdomna ktora pomieszkuje po znajomych.w tej chwili staram sie o schronisko ale nie ma miejsc...mam 48 lat
~danuta

Napisano: 10 cze 2012, 1:40

Danuta daj spokój. nie świruj to jest chamstwo z twojej strony kogo chcesz przyjąć, albo dowiedzieć się o ludziach potrzebujących. NIECH CiE BOG POKARA , nie śpij spokojnie to jest dla ciebie kara Twoja przepowiednia. Jak chcesz ją zmienić to napisz to ci odmienie sny. powiodzenia.
~Zefir

Napisano: 23 paź 2012, 14:22

Zefir jesteś cha.mem. Czytałam już parę Twoich wpisów, leczenie by Ci się przydało
~anna

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x