pytanie do Marcina - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 3 z 5    [ Posty: 49 ]

Napisano: 22 gru 2013, 18:38

Jakie 6 dni? 5 dni w tygodniu a jak wypada święto to 4 a jak 2 święta to 3. Jak nie może oddać w tym tygodniu to musi oddać innym razem. jak ja bym pracował 6 dni to bym umarł, a już na pewno byłbym tak zmęczony, że nie mógłbym zapewnić bezpieczeństwa dzieciom.
~kapek

Napisano: 22 gru 2013, 18:44

oj! oj! nie krzycz tak głośno tylko zerknij do swojego grafiku :)

odliczaj 7 dni od 1 ... będziesz wiedział czy zdarza Ci się pracować 6 dni w ciągu tygodnia :)
~Marianna

Napisano: 22 gru 2013, 19:01

mi sie zdarzyło w zeszłym tyg 2dniówki ,wolne ,2dniowki i 2nocki
wiec 6dni pracujacych
u nas grafik zależy od dyr a nie od przepisów:(
~xxx

Napisano: 22 gru 2013, 19:06

ale w którym miejscu złamał tu dyr przepisy?
~Marianna

Napisano: 22 gru 2013, 19:09

wolna amerykanka.. .jak to latwo zza biurka grafik ułożyć Maria-nna;),co tam pracownik -niech pada na py...sk-zwłaszcza przy maluszkach;0
~ktoś

Napisano: 22 gru 2013, 19:25

sorry nie pod ten adres ten zarzut - wchodzę normalnie na cały etat na grupę
~Marianna

Napisano: 22 gru 2013, 19:29

ktoś
ułóż na jeden miesiąc grafik a zobaczysz co technicznie można zrobić a czego się nie da - wybór jest pomiędzy 6 kolejnymi dniami w pracy i wolny weekend albo pracujesz 5 dni ale wolny weekend masz jak dobrze pójdzie raz w miesiącu

co wybierasz?
~Marianna

Napisano: 22 gru 2013, 19:35

Spróbujcie sami ułożyć grafik Jak spróbowałem, to niezła łamigłówka zwłaszcza jeśli ludzi jest na tzw. styk, a wypada jakieś święto za które należy oddać dzień wolny. U nas luki zazwyczaj wypełniają psycholog, pedagog i socjalny, chociaż zadowoleni z tego nie są.
~:-)

Napisano: 22 gru 2013, 19:37

Marianno z systemem pracy ciągłej jest pewien problem
https://prawo.rp.pl/artykul/939525.html?p=1
~Roman

Napisano: 22 gru 2013, 19:51

zerknij na datę
~Marianna

Strona 3 z 5    [ Posty: 49 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem