to ciekawy pogląd zbyty milczeniem
\"szkoda, że merytoryczni tak w pomocy społecznej nie jesteście i trzeba wam gamonie proste pytania na forumnie zadawać!\"
Podczas gdy polskie władze zabraniają wnoszenia patriotycznych transparentów na stadiony, przykład z Janem Pawłem II, to rosyjskie władze wręcz odwrotnie:
2012-06-13 20:25
Re: Pytanie do premiera RP
wysłane przez ~odpowiesz może? dnia 2012-06-13 20:25:45
~odpowiesz może?
5. Według danych Europolu w 2010 r. odnotowano 45 aktów terroru \"lewicowego\" (komunistycznego) i 0 (zero) aktów terroru \"prawicowego\", czyli faszystowskiego. W 2009 r. te statystyki wyniosły odpowiednio 40:4, a w 2008 r. - 28:0. Jak się to ma do tezy o żywotności ideowej faszyzmu i martwocie komunizmu?
i co na to zwolennicy prawicowego (dalej na prawo już nic nie ma) pis-u?
2012-06-13 20:41
Re: Pytanie do premiera RP
wysłane przez ~a... dnia 2012-06-13 20:41:20
~a...
to ciekawy pogląd zbyty milczeniem
\"szkoda, że merytoryczni tak w pomocy społecznej nie jesteście i trzeba wam gamonie proste pytania na forumnie zadawać!\"
Przepraszam ale to ja mam wrażenie, że jesteś skończonym id.iotą. Cytujesz informacje o atakach lewicowych terrorystów i każesz się bić w piersi prawicy?
Z danych statystycznych międzynarodowych instytucji jasno wynika, że nie ma problemu prawicy ale jest i to poważny problem lewicy. To lewicowe organizacje stosują terror. Oskarżanie prawicy jest z rodzaju mitologi. Zechciej to id.ioto zrozumieć, bo chyba prościej już tego nie można wytłumaczyć!
Oto przykład do czego prowadzi pobłażliwość dla osób łamiących prawo. Niesiołowski nie tylko, że nie przeprosił swojej ofiary ale zaatakował ją ponownie, bo czuje się bezkarny:
Dziennikarz powinien tylko przekazywać informację i wiadomości społeczeństwu. Ale nigdy nie może kreować rzeczywistość! Jeżeli Ewa Stankiewicz chce walczyć, to niech zrezygnuje z pisania artykułów, zapisze się do PiSu i co miesiąc chodzi z krzyżem pod Pałac Prezydencki. Bo to co ona teraz wyczynia, jest obrzydliwe i kłóci się z zawodem dziennikarskim. Więc w tym temacie Niesiołowski ma 100% rację.