Pytanie w sprawie wyprawki - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 28 lip 2011, 14:17

Witam .
Chciałbym dowiedzieć się na jakiej zasadzie działa \"wyprawka\" .
Czy poprostu składam wniosek a w nim wypisuje wyogólnione przedmioty czy dostane jaki kolwiek wybór co do zakupu pralki lodówki etc.
Serdecznie dziekuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam
~Mateusz

Napisano: 04 sie 2011, 22:19

Nie przesadzasz, piszesz pralka - wiadomo że będzie to automat bo innych już nie ma. A to już była by przesada z wyborem bo jeden będzie chciał np indesit, drugi bosch a trzeci miele.
~Grzegorz

Napisano: 11 sie 2011, 11:38

grzegorzu wychowankowie juz tacy są, u nas w ośrodku kilka lat temu wychowanka złozyła skarge do dyrektora bo pralki miały być ładowana z boku i była afera bo bedzie ja kregosłup bolał
~pracownik ops

Napisano: 11 sie 2011, 16:44

a jak działa to u was?my dajemy wolną rękę wychowanka dostaje to co sama wybrała, przynosi fakturę pro-forma dostaje decyzję o przyznaniu kolejną faktturę przynosci my przelewamy kasę i tyle a co mnie obchodzi czy kupi beco, czy bosch
~pcpr

Napisano: 11 sie 2011, 17:23

dokładnie tak jak pcpr my nawet nie możemy sugerowac sklepu ani marki bo jeszcze przyjdzie komuś nas posądzic że coś z tego mamy, jakbyśmy mało problemów pracy mieli!
~Iza

Napisano: 16 sie 2011, 13:01

Drodzy moi u nas po kontroli z urzedu miasta juz wiadomo, że nie ma zadnej samowoli musi być specjalna komisja która sprawdzi ceny w kilku sklepach i wybierze najtańszą ofertę np sprzetu agd
~pracownik ops

Napisano: 17 sie 2011, 13:56

ale jaja pierwszy raz słyszę, a na jakiej podstawie niech podadzą Ci prawne regulacje, a dlaczego kontrola zurzędu miasta?napewno jesteś z pcpr i nie mylisz rodzaju świadczeń?

a nawet gdyby jeszcze mało nam roboty
~pcpr

Napisano: 18 sie 2011, 15:20

na pewno jestem i nie myle rodzaju świadczeń a słyszałeś o audycie!!!!
~pracownik ops

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x