Pcprnowa pisze: 06 kwie 2020, 12:53Tak wniosek złożony przez pracownika...hmmm a jakby tak złożyć nowy wniosek z dobra datą a tamten odrzucić formalnie? Jak myślicie?Milosz90 pisze: 06 kwie 2020, 12:28Rozumiem, że wniosek był wprowadzany przez pracownika? Jeśli tak, to podczas wprowadzania wniosku jest możliwość wybrania daty złożenia wniosku. Pomimo tego widnieje on z datą 3 kwietnia? Jeśli podczas wprowadzania go do systemu data nie została zmieniona to chyba nie da się już poprawić tej daty. Ale mogę być w błędzie.Pcprnowa pisze: 06 kwie 2020, 12:09 Wniosek na moduł II wpłynął 31 marca w wersji papierowej, wpisany do SOW 3 kwietnia. Teraz w programie wygląda jakby został złożony po terminie. Co z tym zrobić? I co z raportem- jak zrobię na dzien 1 kwietnia to nie będzie tego wniosku widać.
Tak wniosek złożony przez pracownika...pierwszy wprowadzonyMilosz90 pisze: 06 kwie 2020, 12:28Rozumiem, że wniosek był wprowadzany przez pracownika? Jeśli tak, to podczas wprowadzania wniosku jest możliwość wybrania daty złożenia wniosku. Pomimo tego widnieje on z datą 3 kwietnia? Jeśli podczas wprowadzania go do systemu data nie została zmieniona to chyba nie da się już poprawić tej daty. Ale mogę być w błędzie.Pcprnowa pisze: 06 kwie 2020, 12:09 Wniosek na moduł II wpłynął 31 marca w wersji papierowej, wpisany do SOW 3 kwietnia. Teraz w programie wygląda jakby został złożony po terminie. Co z tym zrobić? I co z raportem- jak zrobię na dzien 1 kwietnia to nie będzie tego wniosku widać.

A i jeszcze jedno - jeśli wniosek podpisuje pełnomocnik to wnioskodawcą dalej jest osoba niepełnosprawna -tak mi się wydaje ale nie wiem czy dobrze myślę? A może w polu wnioskodawca wpisuje dane pelnomocnika, a dane studentki w polu dane dziecka/podopiecznego?
Ratunku