Regulamin ZI - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 04 lis 2011, 13:10

Witam! Czy konieczne jest opracowanie regulaminu ZI. Jeżeli tak, to jak go przyjąć Uchwałą rady Gminy???? a może Zarządzenie Burmistrza???? Proszę o wskazówki.
~Edyta

Napisano: 04 lis 2011, 13:36

nie jest konieczne, ale jeżeli ktoś się uprze, to może być to uchwała zespołu interdyscyplinarnego.
~jolka

Napisano: 04 lis 2011, 16:03

my nie przyjmowaliśmy uchwałą ani zarządzeniem - wtedy każda zmiana musi być także uchwałą przyjmowana, tylko wójt podbił pieczątką zatwierdzając do realizacji przez Zespół. Takie rozwiazanie zasugerowane jest w Teczce procedur z wydawnictwa Forum, moim zdaniem najlepsze, bo zmiany leżą wtedy w naszej gestii i nie trzeba radnych ciągać ani wójtowi głowy zarządzeniami zawracać.
~mały głód

Napisano: 04 lis 2011, 20:41

a jeśli chodzi o punkt konsultacyjny to robicie powołanie a później do niego regulamin. Bo ja mam powołanie na zespole punktu a regulamin sobie utworzyłam czy mogę też przez wójta mieć go zatwierdzonego?
~bb

Napisano: 07 lis 2011, 9:17

powołanie punktu? regulamin punktu? naprawdę robicie takie rzeczy? przecież to czas; nie szkoda go na rzeczy, które nie są obowiązkowe i nikt ich nie kontroluje?
~kasia

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x