kto pisze protokoły i pisma ZI? - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 07 lis 2011, 15:26

Jak to powinno być, bo u nas protokoły i wszelkie pisma wysyłane sporządza osoba nie będąća członkiem zespołu ani też nie jest pracownikiem socjalnym. jest wyznaczona przez kierownika do prowadzenia całej dokumentacji i podpisała tylko oświadczenie. czy może w ogóle tak być? czy powinien to robic członek Zespołu...? jak jest w waszych ops-ach?
~zuzka

Napisano: 07 lis 2011, 16:59

po co zakładasz nowy wątek w sprawie, o której pisane było wcześniej!
~???

Napisano: 08 lis 2011, 11:38

heh, nie do końca bo wcześniej było pisane o tym czy ma to być przewodniczący, czy sekretarz zespołu a ja pytam o osobę, która nie jest w ogóle członkiem!!??
~zuzka

Napisano: 10 lis 2011, 23:47

witam u nas wszelkie pisma pisze sekretarz czyli ja. Siedzę po nocach i piszę.
~ala

Napisano: 14 lis 2011, 9:34

jeśli nie jest cżłonkiem ZI, to nie powinna mieć wglądu w jakiekolwiek dokumenty ,,przemocowe\'\'. A gdzie ochrona danych osobowych?
~inka

Napisano: 07 gru 2011, 21:27

osoby postronne nie maja prawa wglądu do dokumentacji - robi to najczęściej sekretarz
~tośka

Napisano: 14 gru 2011, 23:32

u mnie - sekretarz lub przewodniczący, zależy:)dzielimy się
~AgnieszkaK

Napisano: 14 gru 2011, 23:33

tzn. on sekretarz pisze wszystkie protokoły, etc. a przewodniczący jakieś konkretne pisma
~AgnieszkaK

Napisano: 04 sty 2012, 14:14

Sekretarz nie jest członkiem zespołu Interdyscyplinarnego - u nas. To zależy jaki macie program i regulaminZI. U nas jest zapis iż sekretarzem jest pracownik OPS. Więc dostałam pismo Kierownika, iż od tego dnia pęłnię funkcję sekretarza oczywiście społęcznie. Podpisałam oświadczenie.
~Zośka

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x