Nie mam tego w zakresie czynności ale przez jakiś czas puszczałam zerowe sprawozdanie w CAS-ie - sprawozdanie resortowe OP-3------teraz juz w urzędzie pozyskali sobie login i haslo do CAS-a... sami ogarniają temat bo jest już żłobek.
sprawozdania sa w CAS, ale przyszło pismo, ze trzeba utworzyć rejestr mimo, ze nie ma sie na terenie żadnego żłobka... pisałam do obsługujących techników i kazali mi się skontaktować z administratorem wojewódzkim, zadzwoniłam do urzędu wojewódzkiego i dali mi numer, ale w stolicy numery nie działają wiec napisałam mejla, jak odpiszą co i jak dam znac...
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
tak ale teraz są jakieś nowe rejestry żłobków też zostałam tym obarczona trzeba napisać pismo do wuw o nadanie loginu i hasła ja na to wszystko dostałam instrukcję raz sie tam zalogowałam i to wszystko nie mamy żłoków i raczej nie będziemy mieli wiec mam to w nosie reszte założyłam konto jak kazali i to wszystko
wiesz co nie wiem, dostałam pismo, od sekretarz, a tam pisało, ze mimo iz nie mamy żądnego żłobka to musimy założyć konto bo moze ktoś bedzie chciał założyć ten żłobek jednak, a założenie żłobka tylko przez empatię... wiec wystąpiłam do UW i dostałam login i hasło
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."