Usługa sms email sygnity korzystacie? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 15 maja 2018, 13:43

Jak w temacie. Korzystacie z usługi sms i email w sygnity? warto?
może ktoś przybliżyć na czym, to mniej wiecej polega? jakie koszty?
milenka2013
Stażysta
Od: 17 lut 2017, 8:50
Zajmuję się: SR

Napisano: 16 maja 2018, 15:50

Tak korzystamy, my informujemy wszystkich klientów składających wnioski elektroniczne o przyjęciu przez nas wniosku i o oczekiwaniu na otrzymanie decyzji. wszystko z automatu się robi, mamy tylko ustawione ręczna potwierdzenie takiej wysyłki smsm, jest to jedno kliknięcie- klienci bardzo zadowoleni.....

Możliwości konfiguracyjnych wiele, łącznie z pełna automatyzacją...
Jeszcze lepiejbyłoby gdyby ustawodawca do ustawy dopisał nr. tel oraz e-mail, bo w przypadku ręcznych wniosków powinno się zabrać oświadczenie o wykorzystaniu tel. oraz e-mail- dostępne w systemie
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 17 maja 2018, 7:25

naitsyrk85 pisze:Tak korzystamy, my informujemy wszystkich klientów składających wnioski elektroniczne o przyjęciu przez nas wniosku i o oczekiwaniu na otrzymanie decyzji. wszystko z automatu się robi, mamy tylko ustawione ręczna potwierdzenie takiej wysyłki smsm, jest to jedno kliknięcie- klienci bardzo zadowoleni.....

Możliwości konfiguracyjnych wiele, łącznie z pełna automatyzacją...
Jeszcze lepiejbyłoby gdyby ustawodawca do ustawy dopisał nr. tel oraz e-mail, bo w przypadku ręcznych wniosków powinno się zabrać oświadczenie o wykorzystaniu tel. oraz e-mail- dostępne w systemie
zgadzam się bo tak trzeba zgodę z programu drukować
jasiak
VIP
Od: 08 mar 2017, 13:29
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR

Napisano: 08 cze 2018, 11:48

a jakie są koszty? jak to wygląda od strony technicznej? Klient składa jeszcze jakieś dodatkowe oświadczenie, że wyraża zgodę na smsa? Czy opłata licencyjna zawiera już koszty tych smsów czy każdy sms jest jeszcze liczony dodatkowo??
NatMat
Praktykant
Od: 28 lip 2017, 14:21
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 08 cze 2018, 13:04

Do 300+ będzie potrzebne
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 28 cze 2018, 13:53

Czy ktoś orientuje się dlaczego wysyłając sms Manualnie do klienta non stop "mam błąd wysyłania" w szczegółach błędu jest informacja, iż sms już został wysłany. Wiem na 100 %, że klient nie otrzymał tego sms.
św-pomoc
Referent
Od: 17 wrz 2017, 17:59
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 29 cze 2018, 7:35

św-pomoc pisze:Czy ktoś orientuje się dlaczego wysyłając sms Manualnie do klienta non stop "mam błąd wysyłania" w szczegółach błędu jest informacja, iż sms już został wysłany. Wiem na 100 %, że klient nie otrzymał tego sms.
musisz mieć jakiś błąd na łączach :)
najlepiej skontaktować się z sygnity powiedzą co zrobić krok po kroku
jasiak
VIP
Od: 08 mar 2017, 13:29
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x