rejestracja dec.odmownej w si kdr

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Mańcia mamcia
Praktykant
Zajmuję się: PS/KRD
Kontakt:

rejestracja dec.odmownej w si kdr

Post autor: Mańcia mamcia »

Witam!
obsługa help desku jak na razie wisi w powietrzu więc nie mam gdzie pytać. Pani będzie mieć przyznana kartę dla siebie i męża jako rodziców którzy mieli na utrzymaniu 3 dzieci, w pozostałym zakresie odmowa dla dzieci niespełniających warunków do si kdr. Pani nie dała sobie wyperswadować tego pomysłu więc... poszło zawiadomienie do Pani o wszczęciu postępowania.Tak się zastanawiam, czy mogę rozpatrzeć wniosek w części przyznania -przyznać karty dla rodziców i w pozostałym zakresie zaznaczyć w sytstemie odmowa i wrócić do sporzadzenia odmowy kiedy upłynie te 7 dni od zawiadomienia. chce po prostu juz teraz dać karty zonie i mężowi a w pozostałym zakresie prowadzić przy odmowie postępowanie wg kpa.
Awatar użytkownika
Herka
Starszy referent
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Re: rejestracja dec.odmownej w si kdr

Post autor: Herka »

Jednego wniosku nie da się rozpatrzeć na raty. Przyznanie dla rodziców i odmowa dla dzieci musi być wydana jednocześnie.
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
Mańcia mamcia
Praktykant
Zajmuję się: PS/KRD
Kontakt:

Re: rejestracja dec.odmownej w si kdr

Post autor: Mańcia mamcia »

dziękuje , tak też myślałam
ODPOWIEDZ