rezygnacja z funkcji przewodniczącego ZI - Jerry jak to powiino być

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~Agata

rezygnacja z funkcji przewodniczącego ZI - Jerry jak to powiino być

Post autor: ~Agata »

Rezygnację z funkcji przewodniczącego ZI powinno się złożyć do Zespołu Interdyscyplinarnego czy do Wójta Gminy? chodzi tu także o rezygnację z członkostwa w ZI Jak to zrobić żeby było dobrze?
~ex

Re: rezygnacja z funkcji przewodniczącego ZI - Jerry jak to powiino być

Post autor: ~ex »

Ja skadałem do podmiotu, który mnie wskazał na członka ZI.Ten napisał do wójta o mojej rezygnacji jednocześnie wskazując imiennie osobę,która będzie na moim miejscu.
~ex

na moim miejscu jako członek ZI
~ex

str.12 ,,rezgnacja przewodniczącego,,
~Jerry

Post autor: ~Jerry »

I znowu niezastąpiony ex i emilka dają celne wskazówki, choć temat adresowany jest do mnie.

P.S. Dziękuję. Wybaczcie, już trzeci tydzień mam remont w mieszkaniu i... końca nie widać.
Jeśli ktoś wymieniał okna to wie, co się z tym wiąże.
~kate

Post autor: ~kate »

Proszę o wyjaśnienie. Czy pracownik socjalny zatrudniony w ramach projektu POKL może pełnić funkcję przewodniczącego zespołu interdyscyplinarnego. Moim zdaniem nie ale u nas tak jest. Złożyłam wniosek o rezygnację do wójta ale nie został on w ogóle rozpatrzony i został mi zwrócony. Nie wiem w jaki sposób mogę jeszcze zrezygnować z pełnionej przeze mnie funkcji. Proszę pomóżcie
~franek

Post autor: ~franek »

art.9a,pkt.15- macie pewno taką Uchwałę
składaj rezygnację na dziennik podawczy i poproś o potwierdzenie wpływu dla Ciebie. I niech się martwią, co z tym fantem dalej.
Pracownik socjalny w ramach POKL może pełnić taką funkcję ,bo jest on przedstawicielem pomocy społecznej.
ODPOWIEDZ