Spotkania grupy roboczej.
Spotkania grupy roboczej.
Jak często muszą odbywać się spotkania grupy roboczej??
Wiem,że w zależnosci od potrzeby ale nie rzadziej niż co 3 miesiące??jak jest u was?
Wiem,że w zależnosci od potrzeby ale nie rzadziej niż co 3 miesiące??jak jest u was?
Re: Spotkania grupy roboczej.
l. coś Ci się chyba pomyrdało. Nie rzadziej niż co 3 miesiące powinny odbywać się spotkania ZI.
A GR zwołuje się zgodnie z uwarunkowaniami sytuacji w danej rodzinie lub też w ciągu 3 dni od zaistnienia zdarzenia w rodzinie dotąd nie objętej procedurą NK.
P.S. Chyba krótko pracujesz w tym temacie.
A GR zwołuje się zgodnie z uwarunkowaniami sytuacji w danej rodzinie lub też w ciągu 3 dni od zaistnienia zdarzenia w rodzinie dotąd nie objętej procedurą NK.
P.S. Chyba krótko pracujesz w tym temacie.
Nic mi się nie pomyrdało. Mamy takie zalecenia.Spotkania grupy roboczej nie rzadziej niż co 3 miesiące.
Weź tu zwołaj grupę w ciągu 3 dni..ja mam problem ciagu 2 tyg...pedagog wakacje i ma to w nosie..pielęgniarka zajęta...lekarz zajęty i nie będzie sobie zawracał głowy...dzielnicowy grafiki...
No cóż. ZI, wg ustawy i rozporządzenia to taka \"czapa\", zaś GR to faktyczny działacz w zakresie procedury NK.
Kiedy jeszcze byłem członkiem ZI spotykaliśmy się (właściwie nie wiadomo po co?) raz na kwartał. Natomiast GR działały doraźnie i wedle potrzeby spotykając się nawet dwa razy w tygodniu.
l, a kto wam wydał takie zalecenia, by zwoływać GR nie rzadziej niż co 3 miesiące? A jeśli po miesiącu coś się wydarzy ważnego w rodzinie objętej procedurą, to co? Załatwi to ktoś inny niż \"odpoczywająca\" GR?
Kiedy jeszcze byłem członkiem ZI spotykaliśmy się (właściwie nie wiadomo po co?) raz na kwartał. Natomiast GR działały doraźnie i wedle potrzeby spotykając się nawet dwa razy w tygodniu.
l, a kto wam wydał takie zalecenia, by zwoływać GR nie rzadziej niż co 3 miesiące? A jeśli po miesiącu coś się wydarzy ważnego w rodzinie objętej procedurą, to co? Załatwi to ktoś inny niż \"odpoczywająca\" GR?
Jerry maksymalnie co 3 miesiące,a w razie potrzeby częściej.
u nas też GR spotyka się raz na 3 miesiące żeby monitorować sytuację rodziny tzn po wpłynięciu NK zwołujemy zebranie GR potem zebrania ze sprawcą oraz ofiarą oczywiście nie jednocześnie a jak już ustalimy plan pomocy a nic złego się w danej rodzinie nie dzieje to spotykamy się raZ na 3 miesiące zapis ten dotyczy zarówno Zi jak i GR tak to tłumaczą w UW
A ile spotkań grupy roboczej u Was się średnio odbywa do zakończenia procedury??
i ile trwała najdłuższa procedura???czy macie karty które trwaja np 2 lata??
Ludzie co Wy robicie przez 2 lata?
Co za grupa spotyka się co 3 miesiące?
\"GR spotyka się raz na 3 miesiące żeby monitorować sytuację rodziny\" - a co to za monitorowanie??? Nie boicie się że w międzyczasie zdarzy się coś złego? Jakie działania podejmujecie że musicie na nie mieć aż 3 miesiące???
Co za grupa spotyka się co 3 miesiące?
\"GR spotyka się raz na 3 miesiące żeby monitorować sytuację rodziny\" - a co to za monitorowanie??? Nie boicie się że w międzyczasie zdarzy się coś złego? Jakie działania podejmujecie że musicie na nie mieć aż 3 miesiące???
Oprócz Spotkania grupy roboczej. - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
zakup materiałów
dwie NK
Wzór odebranie dziecka
Ocena NIK
Przetwarzanie danych osobowych
NK a oddzielne zamieszkanie
szkolenie- kontakt/praca z rodziną w której dochodzi do przemocy
rezygnacja z funkcji przewodniczącego ZI - Jerry jak to powiino być
ksero NK
ważna sprawa!!!!!!!
KONTROLA
ZALECENIA POKONTROLNE