Rozliczenie moduł II wypłata w groszach - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 19 sie 2020, 16:59

Wnioskodawca zlozyl wniosek w module II. Umowa została zawarta na czesne i dodatek. Wyplacilismy czesne w groszach, a umowa sporządzone w pełnych zlotych. Określiłam transze w pełnych zlotych. Oglądając film instruktażowy zwróciłam uwagę ze transze mają wynikac z umowy no i teraz nie wiem jak rozliczyc czesne. Dzwonilam do Warszawy i nie uzyskałam pomocy. Nie wiem jak to zrobic. Przychodzi mi do głowy taki pomysł, zeby oszukac system tj edytowac transze czesne i wpisać z groszami. No i drugie moje pytanie. W lipcu dokonalam pierwszego rozliczenia dodatku w sow. Nie wiem może nie zwrocilam uwagi, a może trwaly prace w momencie rozliczenia wpisałam kwotę brutto tj kwotę dodatku. Wybralam wariant inne i zalaczylam zaświadczenie z uczelni. Wyświetliły się pola tj kto wystawil dokument zeby podac NIP. Zmylilo mnie to, wiec pouzupelnialam te pola i nie wiem czy dobrze. Ogladalam filmik a w nim przy dodatku kwota brutto była wpisywana i pola o ktorych pisalam wcześniej wypełniłam. Teraz i tak nie ma możliwości edycji bo umowa rozliczona. Na przyszłość chce wiedzieć, jak robic właściwie zeby nie popełniać bledow. Umowa jak pisałam wcześniej na status rozliczona. Wydaje mi się, ze po zatwierdzeniu, nie zaznaczyłam chyba dofinansowanie wypłacone, w systemie figurowalo jak weszlam w zakładke wyplacone to niby ten wniosek mial adniracje wyplacono dofinansowanie a następnie kliknelam umowa rozliczona
kornelia2018
Praktykant
Od: 17 sty 2018, 18:04
Zajmuję się: pfron

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x