poczta w sow - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 28 sie 2020, 8:52

Witam wszystkie mądre głowy
proszę o pomoc w sprawie poczty, gdzie znaleźć pocztę założoną przez sow np. [email protected], bo przy wprowadzeniu wniosku przez realizatora, automatycznie sow podrzuca adres meilowy, ale żeby ta osoba mogła sie zalogować potrzebuje jeszcze hasła, jak daję "nie pamiętam hasła" to nowe hasło przychodzi właśnie na tą pocztę.
dzięki
stokrotka75
Stażysta
Od: 20 mar 2020, 9:38
Zajmuję się: rozpatrywanie wniosków ze środków PFRON.

Napisano: 28 sie 2020, 10:13

Nie wiem, czy o to chodzi, ale jak z Administratora wejdziesz na Administrację, Użytkownicy-Wnioskodawcy, wpiszesz 3 dane wnioskodawcy, to możesz np zmienić maila i może to będzie pomocne...
PCPR-DLN1
Stażysta
Od: 30 kwie 2020, 9:35
Zajmuję się: Dofinansowania PFRON.

Napisano: 28 sie 2020, 10:20

Ten mail jest generowany po to aby założyć konto w sow i wprowadzić wniosek. Jeżeli wnioskodawca nie podał swojego maila to się nie zaloguje, tak myślę (ale mogę się mylić ;). Spróbuj zmienić adres mailowy.
lena8
Referent
Od: 13 mar 2017, 13:25
Zajmuję się: PFRON

Napisano: 28 sie 2020, 11:03

Chodzi o to, że w tym momencie muszę odesłać wniosek do uzupełnienia, i uzupełnienia załączników, i ona się na zaloguje do sow, bo nie ma hasła:(((
stokrotka75
Stażysta

Napisano: 28 sie 2020, 11:22

Rozumiem,że wniosek wpłynął w formie papierowej i wprowadzany był do sow przez realizatora. Procedujesz wniosek w sow, ale jednocześnie wysyłasz pismo papierowe do osoby aby uzupełniła wniosek. Wnioskodawca uzupełnia załączniki w formie papierowej i Ty dołączasz je do wniosku w systemie, czyli uzupełniasz w sow wniosek za wnioskodawcę. Jeżeli nie podała swojego maila we wniosku to się z nią nie skomunikujesz przez sow.
lena8
Referent
Od: 13 mar 2017, 13:25
Zajmuję się: PFRON

Napisano: 28 sie 2020, 11:38

dzięki lena8, chciałam pójść na łatwiznę, i załatwić przez sow :), ale zmieniłam jej meila, do jej koleżanki, i sprawa załatwiona, ale jak na meila nie dostaje odpowiedzi to dostaje wiadomości na podany nr telefonu.
dzięki i pozdrawiam :D
stokrotka75
Stażysta

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x