Wniosek data stempla - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 02 wrz 2020, 15:00

Moi wnioskodawcy listownie poskladali wnioski. Wnioski wpłynęły do nas dzis. Wiem, ze liczy się data stempla pocztowego. Wprowadziłam je do systemu z data bieżąca i nie wiem czy dobrze. Na wnioski figuruje data wplywu to jest data bieżąca. Jak zakładam konta dla użytkownik ów to zobaczyłam ze mozna modyfikować date zlozenia. Wybralam aktywny nabor na dzień 31 sierpnia, pozniej pojawilo sie okienko data złożenia i wpisalam date 02.09. I nie wiem czy dobrze, czy zrobilam to w sposób właściwy. Jak pisałam wczesniej po wydrukowaniu wniosku w lewym gornym rogi widnieje data wpływu czyli kiedy wplynelo. Mylące dla mnie w sow teraz bylo okienko data zlozenia i nie wiem czy tu trzeba było wpisać date wynikającą ze stempla czyli 31 sierpnia, u mnie jest data dzisiejsza. Denerwuje się czy dobrze zrobilam. Pomocy. Gdyby byla data wrzesniowa musialabym wziąść od wnioskodawców podanie o przywrócenie tetminu.
Smutna
Stażysta
Od: 16 wrz 2016, 20:19
Zajmuję się:

Napisano: 02 wrz 2020, 15:03

Na ostatni dzień sierpnia spełniali zasady programu. Prosze o pomoc a zasadzie uspokojenie mnie czy wszystko zrobilam ok. SOW przeraża mnie. To co bylo dla mnie oczywiste wcześniej teraz juz nie
Smutna
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 02 wrz 2020, 15:16

Ja przy wprowadzaniu wniosku w imieniu wnioskodawcy zaznaczyłbym w SOW 31.08. jako datę złożenia wniosku. Wniosek wpłynął w wersji papierowej, a wtedy datą złożenia jest data stempla.
Milosz90
Referent
Od: 06 mar 2020, 9:00
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd

Napisano: 02 wrz 2020, 15:28

Wiedzialam, ze liczy się data stempla. Przez ten sow dostaje........ Dopiero później zorientowalam się, ze można date modyfikować. A zmylila mnie data wplywu wniosku. A teraz to i tak pozamiatane. Wprowadzone do sow, w imieniu wnioskodawcy wysłałam do instytucji. Już nic z tym nie mozna zrobic. Boje się, ze przez moja pomylke bede miała problemy z lista rankingowa w sow.
Smutna
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 02 wrz 2020, 15:30

Zmylilo mnie, ze wpłynęły wnioski dzis no i narobiłaś
Smutna
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 04 wrz 2020, 12:56

Smutna pisze:
02 wrz 2020, 15:28
Wiedzialam, ze liczy się data stempla. Przez ten sow dostaje........ Dopiero później zorientowalam się, ze można date modyfikować. A zmylila mnie data wplywu wniosku. A teraz to i tak pozamiatane. Wprowadzone do sow, w imieniu wnioskodawcy wysłałam do instytucji. Już nic z tym nie mozna zrobic. Boje się, ze przez moja pomylke bede miała problemy z lista rankingowa w sow.
Widzisz a ja myślałam że jak wpiszę datę kiedy do nas wpłynęł wniosek np.03.09 to system mnie nie przepuści dalej bo nabór był aktywny do 31.08 (też mam wnioski z datą stempla pocztowego 31.08 i zastanawiam się z jaką datą wprowadzić je do systemu
ewaaa
Stażysta
Od: 21 wrz 2017, 13:26
Zajmuję się: Aktywny samorząd

Napisano: 04 wrz 2020, 13:21

Myślę, że trzeba wpisać datę 31.08., wtedy też "DATA ZAREJESTROWANIA" wskazuje ostatni dzień naboru, co może być ważne przy sprawozdaniu. Aczkolwiek zauważyłam, że przy numerze wniosku (bo w schemacie numeracji mam datę) załącza się data wprowadzenia tego wniosku.
PCPR-Trz
Awatar użytkownika
Referent
Od: 30 wrz 2016, 8:43
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x