rozmowy o ... - HYdE PaRK

Strona 1 z 4    [ Posty: 31 ]

Napisano: 15 lip 2012, 21:28

Linki super! :)))
Maleńczuka szczególnie lubię, coś jak Wysocki, śpiewa go też :)
Co do latek i libido to nie narzekam ;))
~o co chodzi?

Napisano: 15 lip 2012, 21:42

Nieco odbiegam teraz od tematu ;) za to trzymam się pomocy społecznej. Dla mnie to jest genialne!
https://www.youtube.com/watch?v=_-clFZFd ... ture=share
A Ty ile latek?
~o co chodzi?

Napisano: 15 lip 2012, 21:58

to jest żałosne, ale przykład dla dzieci, dzieci sobie myślą tak: skoro oni tak robili i mają z tego kasę, to my też tak możemy robić a później przestaniemy to złe robić i i tak będziemy mieli z tego kasę, naprawdę żałosne, zły przykład dla dzieci i młodzieży
~...

Napisano: 15 lip 2012, 22:11

podobnie jak jakieś zespoły rokowe, chcą występować w szkołach, z funduszy p/alkoholowych, menager dzwoni, że liderzy weszli na dobrą drogę teraz, żeby ich wziąć na występy do szkół, że oni występ dadzą dla młodzieży jak nie wolno robić, to jaki to przykład dla młodzieży, żaden, bo młodzież skuma skoro chlali, ćpali i teraz z tego kasę biorą, to my też tak możemy robić a później i tak z tego kasę będziemy trzepać, żałosne to jest
~...

Napisano: 15 lip 2012, 22:16

21
~Magdzik

Napisano: 15 lip 2012, 22:22

Zawsze się kurcze dam wciągnąć w takie rozmowy;)
Maleńczuk jest bezpośredni, rzeczowy, czasem chamski, ale ja go też lubię.
https://www.youtube.com/watch?v=dkGXX556FUA;)
~Magdzik

Napisano: 15 lip 2012, 22:29

dla dorosłych jak kto chce wola jego, dla młodzieży i dzieci to wara !!!
~...

Napisano: 15 lip 2012, 23:08

też lubię, tym bardziej, że Maleńczuk nie udaje kogoś kim nie jest
~oko

Napisano: 16 lip 2012, 0:49

Chyba o to w życiu chodzi. Nie ściemniać i nie udawać. Jego można lubić albo nie.
Podzielcie się: jak odreagowujecie w pracy problemy? My z dziewczynami często rozmawiamy o głupotach, często się śmiejemy, świntuszymy, żeby nie zwariować, oderwać się od tej całej powagi: przemocy, alkoholizmu itd.
~Magdzik

Napisano: 16 lip 2012, 3:05

Maleńczuk jest zdrowo sarkastyczny, ja w nim to cenię. Bez ściemniania pokazuje rzeczywistość jaka jest. Pewnie, że nie jest dla grzecznych dzieci i nie jego celem jest robić materiały edukacyjne dla młodzieży. Refleksja dla myślących przychodzi sama...
~Magdzik, ja to mam czuja! Pomyliłem się tylko o rok w Twoich latkach :))
Dobrym pomysłem na odreagowanie jest też wspólne pójście na piwo po robocie, przy okazji jakiegoś fajnego lachona można spotkać ;) Fajnie, że dałaś się wkręcić :))
~o co chodzi?

Strona 1 z 4    [ Posty: 31 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x