Szósty zmysł? To jednak starość można wyczuć po sposobie myślenia? Czy po szybkości wciągania w rozmowy niekontrolowane?:D Też się cieszę, że tu jesteś:>}
A mówią, że faceci intuicji nie mają )
Każde pokolenie ma swoją muzykę, swój teatr, podobny stosunek do wielu spraw itd, wbrew pozorom nie jesteśmy aż takimi indywidualistami
Poza tym, jak odpisałaś Krysi o skutkach nadmiaru seksu, to wiedziałem od razu, że nie jesteś małolatą, bo te bzykają się codziennie )
Nie pisz mi tu o starości! Bo ja musiałbym sobie już pieczary szukać!
Czujesz się doświadczonym człowiekiem, pewniejszym siebie, bardziej zadowolonym z życia? Czy jestem odosobniona w odczuciu, radości z bycia na tym etapie życiowej drogi? Dopiero teraz mogę oddychać pełną piersią, nie dusząc się w wizjach rodziców, sąsiadów, kierownika i in. Wiem wreszcie kim jestem i czego szukam. To cudowne uczucie. Teraz wystarczy zrywać dojrzałe owoce i czuć jak słodki sok spływa po wargach:D A z seksem w tym wieku to już chodzi o jakość nie o ilość;)
Możemy się różnić w jedną lub drugą stronę oczywiście Dla jednego(ej) 2 razy w roku wystarcza. Dla innych 2 razy tygodniowo powoduje, że wali na dekiel od postu ) Kwestia temperamentu
Możemy we dwoje rozmawiać, mnie to nie przeszkadza, ale myślę, że inni się przyłączą, bo temat atrakcyjny
Czemu mam Cię niby nie wciągać w rozmowę? O wszystkim można rozmawiać - Homo sum humani nihil a me alienum puto
Powiedz kawał, chyba nie znam )
pytanie do studentów: kto uprawia seks codziennie? Kilka rąk się podnosi. Kto raz w tygodniu? Kto raz w miesiącu? I wreszcie, kto raz w roku? Jeden podniósł rękę z wyraźną radością na twarzy. A pan czemu taki szczęśliwy skoro tylko raz w roku? Bo to już jutro:D