RZ na starych zasadach a zmiana podstawy - Stare tematy

Strona 4 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 02 lis 2015, 19:25

Czy również mogę prosić o tą interpretację [email protected]. A tak w ogóle to jakaś masakra za chwile juz nikt się nie połapie co i kiedy zmieniać tak nam ustawodawcy namieszają.....
Koralina3101

Napisano: 03 lis 2015, 8:42

jak ktoś dostał to niech mi prześle a ja zrobię to wszystkim innym dalej bo póki co to cisza...
[email protected]
TOMASZ6

Napisano: 03 lis 2015, 15:18

Witam czy również mogę prosić o przesłanie tej "odmiennej" inter. Ministerstwa na adres [email protected]
Bardzo dziękuję i pozdrawiam. :P
sylwia162

Napisano: 03 lis 2015, 18:44

Sytuacja jest taka, że dwa Departamenty MPiPS mają odmienne zdanie w tej sprawie, więc i interpretacje wysyłają różne. Zalezy, do którego Departamentu wysłalo się zapytanie.
Pcprx

Napisano: 04 lis 2015, 9:05

Tak... tylko że piecza zastępcza należy pod jeden departament - departament polityki rodzinnej inne departamenty są od innych ustaw to dlaczego zabierają głos? Najlepiej by było gdyby był jakiś wyrok sądu w tej sprawie - wtedy można już to traktować jako wykładnie prawa, a tak to są tylko - prawdę mówiąc - nic nie znaczące opinie jakiejś jednej lub drugiej pani z ministerstwa (małe litery zastosowałam specjalnie - jakby ktoś nie zauważył :twisted: )
iwa27
Awatar użytkownika
Referent
Od: 10 wrz 2014, 13:21
Zajmuję się:

Napisano: 04 lis 2015, 9:22

Proszę o wysłanie mi pierwszej interpretacji, w której nie każą zmieniać kwoty świadczenia, czyli stosować dotychczasowe rozporządzenia, a nie to z lipca br.
E-MAIL [email protected]
zagubiony

Napisano: 04 lis 2015, 9:28

Zgadzam się iwa27 - jeśli już przyjąć którąś interpretację MPiPS, to wydaną przez właściwy departament czyli Departament Polityki Rodzinnej. Przynajmniej jest konsekwentny w swojej opinii.
Pcprx

Napisano: 04 lis 2015, 9:44

Pcprx pisze:Zgadzam się iwa27 - jeśli już przyjąć którąś interpretację MPiPS, to wydaną przez właściwy departament czyli Departament Polityki Rodzinnej. Przynajmniej jest konsekwentny w swojej opinii.
Jeśli to możliwe bardzo proszę o skan (z DPR) na adres: [email protected]
Rozumiem, że masz interpretację DPR tę, która nie każe zmieniać kwot świadczenia.
mopszory

Napisano: 04 lis 2015, 10:23

Obu osobom, które wysłały interpretacje - DZIĘKUJĘ
mopszory

Napisano: 04 lis 2015, 11:25

Bardzo proszę o przesłanie interpretacji wydanej przez Departament Polityki Rodzinnej [email protected]
agnieszkajagoda

Strona 4 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x