sąd rodzinny - Wzory pism

Strona 2 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 17 wrz 2008, 13:42

dostalam zawiadomienie o wszczęciu postępowania o ograniczeniu władzy rodzicielskiej nad synem , jak mam dopowiedzieć na takie pismo
~kaska

Napisano: 17 wrz 2008, 13:47

dostalam zawiadomienie o wszczęciu postępowania o ograniczeniu władzy rodzicielskiej nad synem , jak mam dopowiedzieć na takie pismo , z którym się nie zgadzam, iktóre jest kompletnym zaskoczeniem dla mnie.
~kaska

Napisano: 18 lis 2008, 21:43

jak napisać półroczne sprawozdanie z opieki nad małoletnim
~BOŻENA

Napisano: 08 lut 2009, 22:33

potrebuje zlozyc wniosek o pozwolenie na zabieranie dzieci z domu dziecka na dni wolne od nauki jestem bez praw do tych dzieci ale mam poparcie dyrkcji tego domu dziecka nie wiem jak sformulowac taki wniosek
~cysia

Napisano: 27 lut 2009, 19:44

Po prostu napisz do właściwego wydziału rodzinnego że zwracasz się z prośbą o urlopowanie dzieci (imiona i nazwiska, ur.....) z domu dziecka (nazwa i adres) w dni wolne od nauki. Prostymi własnymi słowami - tak jest najlepiej. Jeśli dyrka cię popiera to dostaniesz zgodę z sądu.
~Iza PCPR

Napisano: 10 wrz 2009, 15:38

proszę o pomoc w napisaniu pisma do sądu o ustanowienie mnie opiekunem prawnym dla mojej nastoletniej córki po śmierci jej ojca a mojego byłego męża ( sprawy spadkowe)
~kasia

Napisano: 22 gru 2009, 18:35

jak napisać sprawozdanie prawnego opiekuna osoby nieletniej
~adamek

Napisano: 19 sty 2010, 15:37

właśnie urodziłam dziecko jak mam napisać wniosek upoważniający moją mame jako opiekuna prawnego
~justys

Napisano: 01 lut 2010, 18:49

proszę o pomoc w napisaniu pozwu o uregulowanie kontaktów ojca z dzieckiem przychodzi tylko kiedy chce na chwilę nie pomaga w wychowywaniu dziecka
~iwona

Napisano: 01 kwie 2010, 14:29

jak napisac wniosek o urlopowanie wychowanki domu dziecka,czy ktos szczegółowo może odpowiedziec,z góry dziękuje
~Ilona

Strona 2 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x