sąd rodzinny - Wzory pism

Strona 3 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 01 kwie 2010, 14:29

jak napisac wniosek o urlopowanie wychowanki domu dziecka,czy ktos szczegółowo może odpowiedziec,z góry dziękuje
~Ilona

Napisano: 09 maja 2010, 15:10

Dostałam postanowienie w sprawie syna z sądu rejonowego Wydział III Rodziny i Nieletnich o wszczęciu postępowania w przedmiocie wydania zarządzeń opiekuńczych wobec małoletniego oraz o umieszczeniu do w placówce opiekuńczo-wychowawczej typu interwencyjnego. Chciała bym się odwołać i nie wiem jak to napisać .... POMOCY !
~Paulina

Napisano: 28 maja 2010, 18:42

Dostałam wniosek o uregulowanie widzeń ojca z naszą córka zawiera on stek kłamstw !!! jak mam napisać odpowiedź?Proszę o podanie wzoru , jak powinien formalnie wyglądać.
~annna

Napisano: 22 cze 2010, 23:06

czy może ktoś mi podać adres strony lub powiedzieć jak napisać wniosek o urlopowanie dziecka w wieku 17 lat z ośrodka opiekuńczo-wychowawczego na okres wakcyny
~Emil

Napisano: 30 cze 2010, 0:03

Zwróciłam się do sądu z proźbą o wydanie zgody na urlopowanie wychowanki domu dziecka na okres 3 tyg. Sąd wyraził zzgodę na 2tyg. Czy jest możliwość przedłużenia terminu?
~Natasza

Napisano: 22 wrz 2010, 16:53

Jak napisac sprawozdanie do sadu wydzial rodzinny i nieletnich w sprawie zachowania nieletniego syna.
~Irena

Napisano: 02 gru 2010, 14:35

witam,czy ktos pisal roczne sprawozdania do sadu rodzinnego w sprawie nieletniej.bardzo prosze o pomoc
~hanka

Napisano: 20 gru 2010, 20:52

Jak napisac wniosek,ustanowienie dla mnie opieki prawnej nad moja nieletnia wnuczka,corka mojego nieletniego dziecka?Jakie dokumenty beda ode mnie wymagane przy skladaniu takiego wniosku?
~Mariola

Napisano: 03 sty 2011, 14:09

Moja siostra ma 15 lat chciała bym ją odzyskać.Jest w rodzinie zastepczej u naszej cioci ona nie pozwala nam sie widywać.Składałam już pisam o urlopowanie ale ciotka nawygadywała jakieś straszne rzeczy i sąd oddalił wniosek.Jak z nią wygrać czy ktoś pomoże!!!
~Madzia

Napisano: 11 sty 2011, 14:24

Jak napisać podanie o uzyskanie opieki nad wnuczkiem niepełnoletniej córki??
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Strona 3 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x