Skąd sie biorą takie typy
Re: Skąd sie biorą takie typy
Ja, ja przemyslalam swoją postawę i jest mi wstyd. Przepraszam wszystkich którym odmówiłam prawa do zadawania pytań i wykpiwalam niekompetencje.
Te posty napisane są przez jedną osobę- styl pisania taki sam. Szkoda czytać.
Ale, ale o szoo chodzi jakby Pani kierowniczko? Chyntnie pogawedza z Wami po slunsku, albo zastosuje typowe dla Emilki cytaty z księgi mądrości. 

Adam.
\" Księga mądrości ..? jeśli znasz takie pozycje - gratuluję wyboru literatury. Czemu nie jestem zdziwiona ..?
Przed chwilą skończyłam- Spotkanie podsumowujące p/ działanie narkomani- projekt dla młodzieży .
Cały referat oparłam na cytacie W. Shakespeare- ( znasz ?)wierzysz ? ponoć było genialne.
\" Księga mądrości ..? jeśli znasz takie pozycje - gratuluję wyboru literatury. Czemu nie jestem zdziwiona ..?
Przed chwilą skończyłam- Spotkanie podsumowujące p/ działanie narkomani- projekt dla młodzieży .
Cały referat oparłam na cytacie W. Shakespeare- ( znasz ?)wierzysz ? ponoć było genialne.
A mówią, że pracownicy socjalni są zarobieni....chyba dyrdymałami na forum. Nadprodukcja buraków to pewne.
i powraca pytanie skąd sie biorą takie typy? no skąd ja się pytam wszystkie typy powyższe?
po moim wpisie ..
Ty także jesteś \"ten typ powyższy .\".skąd zatem żeś się wzionnn ??
Ty także jesteś \"ten typ powyższy .\".skąd zatem żeś się wzionnn ??
Oprócz Skąd sie biorą takie typy - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
uchylenie czy wstrzymanie?
refundacja
projekt socjalny
pismo do sądu
adres
zasiłek stały z tytułu wieku emerytalnego
dwa miejsca pracy
odpłatność piecza
DOM Dla starszej kobiety z synem
skąd wziać odpis aktu zgonu
pomocy- zasiłek stały i inne formy pomocy
Zmiana wysokości dochodu- co z zasiłkiem stałym