niska wiedza pracowników
niska wiedza pracowników
Przeraża mnie jak czytam niektóre posty osób będących pracownikami socjalnymi typu czy stały wliczamy do okresówki itp. Nic dziwnego, że niektórzy z Was boją się zmian!!!!
Re: niska wiedza pracowników
oczywiście pytać każdy może ale o rzeczy problematyczne, trudne do rozwiązania a nie podstawowe z ustawy:( Żal.
nie wszechwiedzaca ale podstawy zna, a niestety wiekszosc z Was ich nie zna zadajac durne pytania na forum. NIc dziwnego ze nas zawod nie jest powazanie traktowany
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
W nawale pracy czasem zapominasz jak się nazywasz. Poza tym, kto pyta jest głupcem przez 5 minut, kto nie pyta, jest głupcem przez całe życie.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
Ojciec 76 to umiem szukać bo wiem gdzie szukać. Nie muszę znać na pamięć ustawy ważne, że potrafię z nią pracować. Poczytaj niektóre posty to zrozumiez o co mi chodzi. Od pracownika socjalnego wymagam podstaw -czy to za wiele?
monika maswz w 100% rację - ale co gorsze to pytajacy staja sie odpowiedajacymi i to nie z wiedzy a tego co im sie wydaje że wiedzą i to to uz dno i wodorosty
Uważam, że brak podstawowej wiedzy i kompetencji zagraża rodzinie, z którą pracujemy. Wiem, że dopóki chodzi o wypłatę zasiłku da się ukryć własne braki- stąd strach przed zmianami.
no to ja was zaskoczę , wy wszechwiedzący. Mnie wczoraj zamuliło i całkowita pomroczność przy zasiłku stałym w rodzinie.
I co? poszłam do koleżanki....
:):):)
I co? poszłam do koleżanki....

Oprócz niska wiedza pracowników - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zasiłek stały z tytułu wieku emerytalnego
dwa miejsca pracy
odpłatność piecza
Skąd sie biorą takie typy
DOM Dla starszej kobiety z synem
skąd wziać odpis aktu zgonu
pomocy- zasiłek stały i inne formy pomocy
Zmiana wysokości dochodu- co z zasiłkiem stałym
wywiady
potrącenie komornicze z emerytury- czy wliczać
potrącenie komornicze z emerytury- czy wliczać
karta rodziny 3+ czy też dla os. z rodziny zastępczej??
pod Pod jaki artykuł mam podpiąć odzieżówkę
ha przeliczeniowe a alimenty
zas. okesowy
?