facet pobierał zasiłek pielęgnacyjny w kwocie 153 zł, w marcu zmarł, nikt tego nie zgłosił zaraz będę dzwoniła do nich aby donieśli akt zgonu a czy jakieś oświadczenie muszą mi napisać.
a później co ja mam zrobić wydać postanowienie czy ktoś ma wzór to proszę bo jeszcze nigdy tego nie robiłam a powiedzcie jak mam zmienić w programie to???? sprawa dość pilna
śmieć wnioskodawcy
Re: śmieć wnioskodawcy
wystarczy Ci akt zgonu... i pod ten akt podpinam sobie taką notatkę:
Miejscowość, ………………….
Decyzją znak: ................................................................. z dnia ................................. przyznano
……………………………………………………….….…….…………………………………
……………………………………………………….….………….……………………………
.
W dniu .............................. świadczeniobiorca zmarł, o czym świadczy akt zgonu wystawiony
przez ............................................................................ z dnia .......................... nr ……………..
W związku z powyższym w/w decyzją jest bezprzedmiotowa od m-ca ..................................... i zachodzą podstawy do wstrzymania dalszej wypłaty świadczeń.
Przygotował: ...............................
Data wstrzymania wypłaty............................ Podpis...............................
Miejscowość, ………………….
Decyzją znak: ................................................................. z dnia ................................. przyznano
……………………………………………………….….…….…………………………………
……………………………………………………….….………….……………………………
.
W dniu .............................. świadczeniobiorca zmarł, o czym świadczy akt zgonu wystawiony
przez ............................................................................ z dnia .......................... nr ……………..
W związku z powyższym w/w decyzją jest bezprzedmiotowa od m-ca ..................................... i zachodzą podstawy do wstrzymania dalszej wypłaty świadczeń.
Przygotował: ...............................
Data wstrzymania wypłaty............................ Podpis...............................
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: śmieć wnioskodawcy
W programie musisz zakończyć byt decyzji. Jak to zrobisz: uchylenie, zakonczeniae, wstrzymanie realizacji, Twój wybór.12345 pisze:a w komputerze czyli w programie coś zmieniamy proszę
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Oprócz śmieć wnioskodawcy - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
NP ZASIŁEK PIELĘGNACYJNY A PODANIE
prosze mi powiedziec
kurator częściowo ubezwłasn a miejsce zamieszkania_ZP
dochód uzyskany
SP i 200 zł
Uzyskanie dochodu - od kiedy NP
świadczenie pielęgnacyjne, a świadczenie rehabilitacyjne
ŻONA NA MĘŻA SZO????
co teraz zrobić? za wcześnie wpłaciła:)