specjalizacja II stopnia - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 23 cze 2016, 20:28

Hej, czy ktoś może podzielić się wrażeniami ze specjalizacji II stopnia? Czy na egzamin podawano materiały lub pytania do opracowania i jak szło pisanie projektu socjalnego- czxy np można pisać w dwie osoby?
Z góry dxziękuję za informacje
nowa10000

Napisano: 24 cze 2016, 8:38

kto się dostał na specjalizację II stopnia organizowaną przez irss???
abrakadabra

Napisano: 24 cze 2016, 11:12

22 czerwca były informacje kto przyjęty e-mailem. ja dostałam.
gty

Napisano: 24 cze 2016, 14:47

nowa10000 pisze:Hej, czy ktoś może podzielić się wrażeniami ze specjalizacji II stopnia? Czy na egzamin podawano materiały lub pytania do opracowania i jak szło pisanie projektu socjalnego- czxy np można pisać w dwie osoby?
Z góry dxziękuję za informacje
Pytania podano w ramach bloków tematycznych. Pokrywały się z tymi na egzaminie. Projekt niektore z kolezanek pisaly we trzy.
Ogólnie powiem, było ciężko. Trzeba się solidnie napracować i bardzo duzo czasu poświęcić na naukę i pisanie projektu. Zycze powodzenia.
beaaa

Napisano: 27 cze 2016, 13:29

Egzamin masakryczny ale do przejścia. dużo osób oblało. po roku zapomina się ,że było drastycznie... :D
izzzy

Napisano: 27 cze 2016, 14:18

abrakadabra pisze:kto się dostał na specjalizację II stopnia organizowaną przez irss???
Ja się dostałam, jestem z powiatu wieluńskiego.
szarabajka

Napisano: 03 lip 2016, 13:11

Czy warunkiem zdania egzaminu jest wdrozenie faktyczne zalozen projektu ? Tj czy musialyscie wszystkie wdrozyc wasze projekty ?
mps

Napisano: 04 lip 2016, 21:15

Podbijam temat.
mps

Napisano: 07 lip 2016, 14:32

Up !
mps

Napisano: 08 lip 2016, 9:48

Niestety przykro ale należy projekt wdrożyć i dołączyć odpowiednie dokumenty potwierdzające ten fakt.
abc

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem