dokładnie takgops.lo pisze:W tym pierwszym wierszu jest liczba swiadczen NALEZNYCH za kwiecien, maj, czerwiec czyli jak mam decyzje wydana juz w czerwcu z okresem obowiazywania od kwietnia to musze ta liczbe swiadczen odpowiednio ujac w kazdym miesiacu tak? Mimo ze decyzja jest teraz
pilotka pisze:Raporty -> analiza świadczeniobiorcówDomi_ pisze:Ładnie, tylko w sygnity pozazuje wypłacone w maju, łacznie z kwietniowymi,
jak zrobić żeby pokazało same za maj wypłacone w maju????
ustawiasz sobie daty 01-05-2016 - 31-05-2016 i klikasz "wykonaj raport ze szczegółami". I wtedy Ci pokazuje ile osób miało należne za maj bez względu na to kiedy zostały wypłacone.
Zuzka mi też nie wychodzi, podpowiedz co zrobiłaś, bo mi wychodzi pusty......zuzka pisze:SYGNITY pisze:Proponujemy użyć raportu "Karta wypłat świadczeń" z Menu raporty na oknie głównym - wydruk pokazuje wypłaty:
- w okresie za które są należne wypłaty, jeżeli nie zostały wypłacone
- w okresie w którym zostały wypłacone.
i co ja mam tam zaznaczyć?? bo próbowałam już kilka razy i pusty raport mi wychodzi nie pokazuje mi nic...co robię źle?
zuzka pisze:pilotka pisze:Raporty -> analiza świadczeniobiorcówDomi_ pisze:Ładnie, tylko w sygnity pozazuje wypłacone w maju, łacznie z kwietniowymi,
jak zrobić żeby pokazało same za maj wypłacone w maju????
ustawiasz sobie daty 01-05-2016 - 31-05-2016 i klikasz "wykonaj raport ze szczegółami". I wtedy Ci pokazuje ile osób miało należne za maj bez względu na to kiedy zostały wypłacone.
tylko jak ja tak robię to mi nic sensownego nie pokazuje..