Domicela444 pisze:ze Sygidy mozna te dane wyciągnąć: podaję ścieżkę obsługa sprawozdań/ karty wypłat świadczeń/ wybierasz okres np kwiecień 01.04.2016 do 31.04.2016 / potem wybierasz wszystkie i zaznaczy się wypłacone, do wypłaty i trzecia opcja wypłaty potem ok i zrobi Ci się ilość przyznanych świadczeń za dany miesiąc.
Sama to znalazłam.
82gocha pisze:Zuzka mi też nie wychodzi, podpowiedz co zrobiłaś, bo mi wychodzi pusty......zuzka pisze:SYGNITY pisze:Proponujemy użyć raportu "Karta wypłat świadczeń" z Menu raporty na oknie głównym - wydruk pokazuje wypłaty:
- w okresie za które są należne wypłaty, jeżeli nie zostały wypłacone
- w okresie w którym zostały wypłacone.
i co ja mam tam zaznaczyć?? bo próbowałam już kilka razy i pusty raport mi wychodzi nie pokazuje mi nic...co robię źle?
Tu kwotę generujesz, nie da się w Izydzie liczby świadczeń wygenerowaćAgniecha2 pisze:W Izydzie też można:)
w zestawieniach świadczeń dajemy kwicień, jako okres przyznania, świadczenia przyznane, i w katalogu tylko wychowawcze i wychodzi ile jest należnych za kwiecień, a jak w tym samym zestawieniu zmienimy że nie przyznane a wypłacone wychodzi ile już wypłaciliśmy za kwiecień