Sprawozdanie 500+.VI.2016.1 do 16.06.2016 r. - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 5 z 13    [ Posty: 123 ]

Napisano: 14 cze 2016, 8:41

a bo to pierwszy raz?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 14 cze 2016, 8:51

Wiadomo że nie...
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 14 cze 2016, 8:59

Domicela444 pisze:ze Sygidy mozna te dane wyciągnąć: podaję ścieżkę obsługa sprawozdań/ karty wypłat świadczeń/ wybierasz okres np kwiecień 01.04.2016 do 31.04.2016 / potem wybierasz wszystkie i zaznaczy się wypłacone, do wypłaty i trzecia opcja wypłaty potem ok i zrobi Ci się ilość przyznanych świadczeń za dany miesiąc.

Sama to znalazłam. :-)

ale jak wydajesz decyzję dziś - program przyznaje od kwietnia oczywiście ale jeśli w planie wypłat nie zmienisz w planie wypłat, że wypłata ma nastąpić w kwietniu, maju i czerwcu - fizycznie nie zmienisz daty wypłaty, że ma nastąpić w kwietniu to w tym raporcie liczy że świadczenie należne za czerwiec ....
gasiak

Napisano: 14 cze 2016, 9:21

82gocha pisze:
zuzka pisze:
SYGNITY pisze:Proponujemy użyć raportu "Karta wypłat świadczeń" z Menu raporty na oknie głównym - wydruk pokazuje wypłaty:

- w okresie za które są należne wypłaty, jeżeli nie zostały wypłacone

- w okresie w którym zostały wypłacone.

i co ja mam tam zaznaczyć?? bo próbowałam już kilka razy i pusty raport mi wychodzi nie pokazuje mi nic...co robię źle?
Zuzka mi też nie wychodzi, podpowiedz co zrobiłaś, bo mi wychodzi pusty......

Jak masz już otwartą "Karty wypłat świadczeń" to tam gdzie masz status wypłaty rozwiń to i wybierz "wszystkie" no i okres sobie zaznacz za jaki chcesz i tyle potwierdzasz i powinno wyjść
zuzka

Napisano: 14 cze 2016, 9:44

A jak sprawdzić liczbę świadczeń wychowawczych (przyznanych decyzją) należnych za dany miesiąc?
Ala89

Napisano: 14 cze 2016, 10:00

Teraz widzę że ten raport "Karty wypłaty świadczeń" za dany miesiąc pokazuje wszystkie świadczenia które należą się za ten miesiąc a nie tylko te które były wypłacone w tym miesiącu, ponieważ mam decyzje z czerwca gdzie mam do wyrównania kilka świadczeń od kwietnia i dopiero pod koniec czerwca będą płacone a już są zawarte w tym raporcie za maj..
zuzka

Napisano: 14 cze 2016, 10:23

W Izydzie też można:)
w zestawieniach świadczeń dajemy kwicień, jako okres przyznania, świadczenia przyznane, i w katalogu tylko wychowawcze i wychodzi ile jest należnych za kwiecień, a jak w tym samym zestawieniu zmienimy że nie przyznane a wypłacone wychodzi ile już wypłaciliśmy za kwiecień :)
Agniecha2
Starszy referent
Od: 22 mar 2016, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 14 cze 2016, 10:25

ale ten raport przyda się do "Liczba świadczeń wychowawczych (przyznanych decyzją) należnych za miesiąc....''to te dane z tego raportu przydadzą się??? czy mam rację??
zuzka

Napisano: 14 cze 2016, 10:29

a zeto koszalin? da rade zrobic?
ss
Starszy referent
Od: 06 sty 2010, 9:43
Zajmuję się:

Napisano: 14 cze 2016, 10:30

Agniecha2 pisze:W Izydzie też można:)
w zestawieniach świadczeń dajemy kwicień, jako okres przyznania, świadczenia przyznane, i w katalogu tylko wychowawcze i wychodzi ile jest należnych za kwiecień, a jak w tym samym zestawieniu zmienimy że nie przyznane a wypłacone wychodzi ile już wypłaciliśmy za kwiecień :)
Tu kwotę generujesz, nie da się w Izydzie liczby świadczeń wygenerować :D
Sama ich obsługa nie wie jak to dokonać...
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Strona 5 z 13    [ Posty: 123 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x