sprawozdanie - bardzo pilne
sprawozdanie - bardzo pilne
Witam , wygenerowałam sprawozdanie i nie zgadza mi się liczba wniosków... jak to poprawić?
Re: sprawozdanie - bardzo pilne
a jak poprawić by mąż był jako nowy członek rodziny ( jest ojcem dzieci ), bo wprowadziłam go do wniosku jako uzupełnienie rodziny a nie jako nowego członka i nie liczy mi tej osoby do kosztów, karty już powydawane, jak mogę to poprawić by naliczył koszty za tę osobę, czy można w ogóle poprawić na poziomie wniosku starego by wziął do sprawozdania o kosztach bo w statystyce rodziny jest, pokazuje go, ale w kosztach jako nowy członek rodziny nie ma ani osoby ani kosztów
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak kogoś zapomniałaś wprowadzić do systemu, albo wnioskodawca kogoś nie wpisał do wniosku, to taką osobę wprowadza się przez uzupełnienie które nie rodzi kosztów. Taka jakby kara za zapominalstwo 

wcześniej nie podała męża bo była w separacji, teraz się z nim zeszła i podała, ja wprowadziłam go jako małżonka a nie jako nowego człona rodziny i teraz mi nie liczy kosztów na niego
no i system liczy koszty do budżetu za duplikaty pomniejszone o 5 %, a gmina sobie nie pomniejszała tylko przekazała do urzędu wojewódzkiego w 100%
Oprócz sprawozdanie - bardzo pilne - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
nowy członek rodziny - koszty
pomocy...
Karty i duplikat -pilne! Pomóżcie!
w jaki sposób dodac nowego członka rodziny
co robicie z kartą która straciła ważność 18 lat
Unieważnienie któy róg obcinać?
CAS
unieważnienie karty -pomocy
KDR dla rodziny zastępczej
sprawozdanie
S.02