sprawozdanie - bardzo pilne

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
kalara

sprawozdanie - bardzo pilne

Post autor: kalara »

Witam , wygenerowałam sprawozdanie i nie zgadza mi się liczba wniosków... jak to poprawić?
mmajeczka

Re: sprawozdanie - bardzo pilne

Post autor: mmajeczka »

a jak poprawić by mąż był jako nowy członek rodziny ( jest ojcem dzieci ), bo wprowadziłam go do wniosku jako uzupełnienie rodziny a nie jako nowego członka i nie liczy mi tej osoby do kosztów, karty już powydawane, jak mogę to poprawić by naliczył koszty za tę osobę, czy można w ogóle poprawić na poziomie wniosku starego by wziął do sprawozdania o kosztach bo w statystyce rodziny jest, pokazuje go, ale w kosztach jako nowy członek rodziny nie ma ani osoby ani kosztów
mkaz
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: mkaz »

jak kogoś zapomniałaś wprowadzić do systemu, albo wnioskodawca kogoś nie wpisał do wniosku, to taką osobę wprowadza się przez uzupełnienie które nie rodzi kosztów. Taka jakby kara za zapominalstwo :)
mmajeczka

wcześniej nie podała męża bo była w separacji, teraz się z nim zeszła i podała, ja wprowadziłam go jako małżonka a nie jako nowego człona rodziny i teraz mi nie liczy kosztów na niego
mmajeczka

no i system liczy koszty do budżetu za duplikaty pomniejszone o 5 %, a gmina sobie nie pomniejszała tylko przekazała do urzędu wojewódzkiego w 100%
ODPOWIEDZ