sprawozdanie cas 27.11. - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 26 lis 2015, 15:17

a dokładnie jak sie nazywa to sprawozdanie
edwalis12

Napisano: 26 lis 2015, 15:18

sląskie i tez nic nie mam. jak dokładnie sie to nazywa?
werka258

Napisano: 26 lis 2015, 15:20

olga271 pisze:
oli pisze:Kto ma to zrobić
szefowa/szef
:)
annak25

Napisano: 26 lis 2015, 15:26

werka258 pisze:sląskie i tez nic nie mam. jak dokładnie sie to nazywa?
ŚR/FA - 1 styczeń 2016
małopolskie
annak25

Napisano: 26 lis 2015, 15:29

zapewne na dniach wam wyśla..trzeba sie odniesc do 3 ustaw: zł za zł, świadczenia rodzicielskiego i elektronicznego składania wnioskow
i pytaja was o
1. Przygotowanie organizacyjno-kadrowe gmin
2. Przygotowanie techniczne i informatyczne gmin, w szczególności w zakresie podłączenia organów właściwych do Centralnego Systemu Informatycznego Zabezpieczenia Społecznego i obsługi wniosków składanych przez internet za pośrednictwem Platformy Informacyjno-Usługowej
3. Stan wiedzy merytorycznej pracowników organów właściwych na temat ww. zmian ustawowych oraz umiejętności korzystania z ww. rozwiązań informatycznych
Tez w sumie nie wiem co tam wpisac...
karoo

Napisano: 26 lis 2015, 15:33

nie mam nic, a co w nim jest?
werka258

Napisano: 26 lis 2015, 15:38

w lubelskim trzeba odpowiedzieć na pismo LUW do 27 listopada
iws

Napisano: 26 lis 2015, 15:39

w łódzkim takie pytania:
Informacja dot. stanu przygotowań do wdrożenia nowych przepisów w zakresie ustaw o świadczeniach rodzinnych i świadczeń z funduszu alimentacyjnego.

Realizacja zadań wynikających z wejścia w życie z dniem 1 stycznia 2016 r. nowych rozwiązań prawnych.

1. Czy gmina posiada odpowiednie przygotowanie organizacyjno - kadrowe do realizacji zadań wynikających z wejściem w życie z dniem 1 stycznia 2016 r., nowych rozwiązań prawnych? *
2. Czy gmina posiada przygotowanie techniczne i informatyczne w zakresie podłączenia do Centralnego Systemu Informatycznego Zabezpieczenia Społecznego i obsługi wniosków składanych przez internet za pośrednictwem Platformy Informacyjno - Usługowej? *
3. Czy pracownicy realizujący zadania z zakresu objętego zmianami posiadają odpowiedni stan wiedzy merytorycznej? *
4. Czy pracownicy realizujący zadania posiadają odpowiednie umiejętności do korzystania z nowych rozwiązań informatycznych? *

* - jeżeli wybrano "NIE" - to proszę o podanie przyczyny w polu UWAGI!

i co Wy na to ???
+ewa

Napisano: 26 lis 2015, 15:40

jest to sprawozdanie w pomocy społecznej, nie w śr. czy platforma informacyjno usługowa to Empatia? :(
madzia11

Napisano: 26 lis 2015, 15:46

trzeba wpisać , że wszystko gra i buczy ! Nie może być inaczej ! Jeżeli liczycie na współczucie z "góry" lub nadprogramowa kasę to zapomnijcie ! :o
male

Strona 2 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x