sprawozdanie do 10 września 2014

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Aagaa

sprawozdanie do 10 września 2014

Post autor: Aagaa »

Wg rozporządzenia w terminie do 10 września 2014 r. należy przekazać sprawozdanie z realizacji programu - par. 26.1. Tu chodzi o to sprawozdanie w CASie? Czy coś innego jeszcze wymyślili?
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: sprawozdanie do 10 września 2014

Post autor: naitsyrk85 »

nie chodzi o sprawozdanie jednorazowe w CAS w module KDR
zaq12wsx

Post autor: zaq12wsx »

a jakie daj linka
jaaaa

Post autor: jaaaa »

gdzie tego szukać?? bo w cas w rodzinnym nie ma, i w sac z pomocy społecznej nie ma. gdzie tego szukać??
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: naitsyrk85 »

Każda jednostka dostałą informacje ze musi założyć dodatkowe konto lub do istniejącego podpią cmoduł KDR
jaaaa

no to fajnie.... dziewczyna co się zajmuje sprawozdaniami poszła se na urlop... a cały ten burdel zostawiła nam, osobom niewtajemniczonym aż tak bardzo w to. Ja tylko wchodzę w sac i wypełniam za nią sprawozdania te co umiem... ale czy ona stworzyła jakieś inne rzeczy to nie mam pojęcia. Kurde. i co teraz?
jaaaa

JUŻ WIEM!! :)
trzeba założyć podkonto w SAC
kamaa

Post autor: kamaa »

do jaaaa prosze podpowiedz jak to zrobic zeby miec to sprawozdanie
jaaaa

do Kamaa,

mnie koleżanka z innego Gopsu pomogła więc dalej pomagam:
- musisz zalogować się do SAC -> jak się zalogujesz i jest wybór rodzaju sprawozdań to tu nic nie robisz. teraz wybierz z prawego górnego rogu takie 2 trybiki, tam będą ustawienia -> wchodzisz w ustawienia i najpierw musisz zaznaczyć taką kropką UG (urząd gminy) bo w gops tego nie ma.... -> no i jak zaznaczysz ug, to tam poniżej jest taki kafelek "rozszerzenie specyfikacji, czy jakoś tak, bo ja już nie pamiętam.... W każdym bądź razie na klikniesz na to i musisz tam ptaszkami odznaczyć fa, sr, itp. a zostawić tylko ptaszek przy KDR -> następnie zaznaczasz w lewym głównym rogu zielonym ptaszkiem na TAK, wychodzisz i zamykasz, i za jakiś czas, około po godzinie, jak się od nowa zalogujesz na SAC, to tam będzie teraz PS , KDR i coś tam jeszcze, przynajmniej tak u mnie jest.
ODPOWIEDZ