Z żadnego przepisu, głupoty jakieś. Poniżej masz tabelkę z uwagami. Tam nalezy wpisać z czego wynika różnica w porównaniu do ubiegłego roku. U mnie zwiekszona liczba wniosków (wybudowane nowe budynki ). I to wystarczyAlalala pisze: ↑03 lut 2025, 14:07Ja mam pytanie do sprawozdania, bo wyskoczyła mi uwaga przy uzupełnianiu części dot. dodatków mieszkaniowych. Akurat chodzi o TBSy. Mam podaną liczbę dodatków i wypłaconą kwotę. Jeżeli podzielę wypłaconą kwotę przez liczbę dodatków to wychodzi mi 423,15, a w uwadze jest napisane, że wartość powinna być pomiędzy 15 a 400. Z jakiego przepisu to wynika?
Sprawozdanie zatwierdzi dopiero po wypełnieniu wszystkich formularzy. A Twój formularz zapisze się na pewno. Nie przejmuj się żółtym kolorem.
Ja wypełniam całe sprawozdanie. Zajmuję się DM i również mieszkaniówką, pozostałe dane też spływają do mnie do SG-01 , nie mam nic na czerwono tylko na żółto.....a mino to nie zatwierdza ...jest napisane że wypełnione, ale nie wysyła ......muszę dzwonić do GUS co mi pozostaje
Tak, zadzwoń. Ja też dzwoniłam, Pani była bardzo pomocnaKnapa pisze: ↑05 lut 2025, 13:20Ja wypełniam całe sprawozdanie. Zajmuję się DM i również mieszkaniówką, pozostałe dane też spływają do mnie do SG-01 , nie mam nic na czerwono tylko na żółto.....a mino to nie zatwierdza ...jest napisane że wypełnione, ale nie wysyła ......muszę dzwonić do GUS co mi pozostajeWRRR
Dziekuje wszystkim za pomoc moje sprawozdanie poszłao.Maxima pisze: ↑07 lut 2025, 11:13Tak, zadzwoń. Ja też dzwoniłam, Pani była bardzo pomocnaKnapa pisze: ↑05 lut 2025, 13:20Ja wypełniam całe sprawozdanie. Zajmuję się DM i również mieszkaniówką, pozostałe dane też spływają do mnie do SG-01 , nie mam nic na czerwono tylko na żółto.....a mino to nie zatwierdza ...jest napisane że wypełnione, ale nie wysyła ......muszę dzwonić do GUS co mi pozostajeWRRR
rzeczywiście pani pomocna i miła. W uwagach nie wystarczy wpisać : "bez zmian" bo było pytanie czy "0" jak w poprzednim roku, tylko trzeba wpisać więcej znaków całym złożonym zdaniemMaxima pisze: ↑07 lut 2025, 11:13Tak, zadzwoń. Ja też dzwoniłam, Pani była bardzo pomocnaKnapa pisze: ↑05 lut 2025, 13:20Ja wypełniam całe sprawozdanie. Zajmuję się DM i również mieszkaniówką, pozostałe dane też spływają do mnie do SG-01 , nie mam nic na czerwono tylko na żółto.....a mino to nie zatwierdza ...jest napisane że wypełnione, ale nie wysyła ......muszę dzwonić do GUS co mi pozostajeWRRR
rzeczywiście pani pomocna i miła. W uwagach nie wystarczy wpisać : "bez zmian" bo było pytanie czy "0" jak w poprzednim roku, tylko trzeba wpisać więcej znaków całym złożonym zdaniemMaxima pisze: ↑07 lut 2025, 11:13Tak, zadzwoń. Ja też dzwoniłam, Pani była bardzo pomocnaKnapa pisze: ↑05 lut 2025, 13:20Ja wypełniam całe sprawozdanie. Zajmuję się DM i również mieszkaniówką, pozostałe dane też spływają do mnie do SG-01 , nie mam nic na czerwono tylko na żółto.....a mino to nie zatwierdza ...jest napisane że wypełnione, ale nie wysyła ......muszę dzwonić do GUS co mi pozostajeWRRR