sprawozdanie - jak liczyć - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 09 lut 2016, 9:39

Witam serdecznie. Kochani jak liczycie liczbę powołanych zespołów i grup roboczych? Znalazłam w objaśnieniach, że do każdego posiedzenia grupy roboczej, wcześniej musi być posiedzenie zespołu. Czyli, że jeśli było 25 grup, to tyle samo musi być zespołów? I co to znaczy liczba utworzonych zespołów i liczba utworzonych grup roboczych? Nie rozumiem tego. No mamy powołany jeden zespół interdyscyplinarny.
izap

Napisano: 09 lut 2016, 13:50

Zespół masz tylko jeden.Grup roboczych np. do jednej NK 1 grupa,liczba posiedzeń grup roboczych to każde spotkanie grupy liczysz
t.franek

Napisano: 09 lut 2016, 14:58

Żle zapytałam... W dziale 2.1 w drugim wierszu jest zapis - liczba utworzonych zespołów interdyscyplinarnych - co to znaczy. Bo to, że mam powołany 1 zespół to wiem.
izap

Napisano: 09 lut 2016, 16:14

Tu wpisz 1. W ubiegłym roku miałem ten problem - dzwoniłem wyżej powiedziano aby wpisać ZI który mamy. Nie chodzi w tym przypadku o rok za który sprawozdanie.
t.franek

Napisano: 09 lut 2016, 18:44

A jak liczycie liczbę utworzonych grup roboczych to bierzecie tylko te powstałe w 2015 czy też te które kontynuują prace z 2013 i 2014??? Bo liczba posiedzeń grup to wiadomo że we wszystkich sprawach-tych z 2013,2014 i 2015. Nie wiem czy jasno zapytalam
Jaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem