Sprawozdanie KDR odrzucone - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 04 sie 2020, 9:04

Hejka czy miał ktoś taka sytuację pomocy :) odrzucili mi sprawozdanie. w komentarzu uzasadniającym napisali tak

"Proszę o wskazanie w komentarzu kiedy zostanie wykorzystana pozostała część dotacji oraz w jakim terminie wpłyną, bądź wpłynęły środki przeznaczone do zwrotu do BP."

zawsze rozliczaliśmy sie na konie roku. Może ktoś miał taka sytuację, albo osiada nr do KRD gdzie można by się dodzwoić i wyjaśnić to,

Z góry dziękuję za pomoc. :)
AD1988
Referent
Od: 02 sty 2019, 8:55
Zajmuję się: PS

Napisano: 04 sie 2020, 9:32

do pani Edyty Sieklickiej z MUW
Monica
Stażysta
Od: 20 cze 2014, 16:53
Zajmuję się:

Napisano: 04 sie 2020, 9:35

a jakiś nr pani zna :)
AD1988
Referent
Od: 02 sty 2019, 8:55

Napisano: 04 sie 2020, 12:20

AD1988 pisze:
04 sie 2020, 9:04
Hejka czy miał ktoś taka sytuację pomocy :) odrzucili mi sprawozdanie. w komentarzu uzasadniającym napisali tak

"Proszę o wskazanie w komentarzu kiedy zostanie wykorzystana pozostała część dotacji oraz w jakim terminie wpłyną, bądź wpłynęły środki przeznaczone do zwrotu do BP."

zawsze rozliczaliśmy sie na konie roku. Może ktoś miał taka sytuację, albo osiada nr do KRD gdzie można by się dodzwoić i wyjaśnić to,

Z góry dziękuję za pomoc. :)
Hej. Wpisujesz w komentarzu, że środki z dotacji zostaną wykorzystane w drugim półroczu.
w komentarzu należy również wpisać w jakich terminach zostały przekazane do wojewody środki za drugą formę karty oraz za duplikat-dokładne daty. Rozmawiałam z Panią z UW. która odrzuciła mi sprawozdanie i też miałam takie informacje w komentarzu.
Gabryśka
Stażysta
Od: 11 mar 2020, 10:37
Zajmuję się: KDR

Napisano: 05 sie 2020, 11:35

Tylko roboty niepotrzebnej wam dokładają, u mnie Urząd Wojewódzki nigdy nie pytał kiedy wykorzystana zostanie II część dotacji bo jest to logiczne, ani o żadne terminy przekazania kasy do BP. Jeszcze może by to miało sens przy sprawozdaniu za cały rok, ale za I półrocze? Ehh...
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 05 sie 2020, 11:52

michu95 pisze:
05 sie 2020, 11:35
Tylko roboty niepotrzebnej wam dokładają, u mnie Urząd Wojewódzki nigdy nie pytał kiedy wykorzystana zostanie II część dotacji bo jest to logiczne, ani o żadne terminy przekazania kasy do BP. Jeszcze może by to miało sens przy sprawozdaniu za cały rok, ale za I półrocze? Ehh...
U nas też wcześniej nie podawaliśmy terminów wypłaty. W tym roku tego wymagają. Szkoda tylko, że wcześniej nie napisali o dodatkowych danych - oszczędziłoby to nerwów. W komentarzy zawsze pisaliśmy, że niewykorzystane środki zostaną wydatkowane w II półroczu. Niby oczywiste, ale widocznie nie dla wszystkich. Pozdrawiam i pięknego dnia życzę :D :D :D
Gabryśka
Stażysta

Napisano: 12 sie 2020, 11:46

W tym roku sprawozdanie jest cofnięte - nawet za brak przecinka i polskich znaków pozostawionych w komentarzu - nie żartuję i nie wymyślam... Po siedzeniu na linii z MUW, czasem odnoszę wrażenie, że mają jakieś bonusy za każde odrzucone sprawozdanie. to jest niemożliwe, że jak doszłam do poziomu zgadzających się kwot, to teraz cierpię za przecinki :lol: :lol:
user06
Praktykant
Od: 11 gru 2018, 13:56

Napisano: 12 sie 2020, 12:37

user06 pisze:
12 sie 2020, 11:46
W tym roku sprawozdanie jest cofnięte - nawet za brak przecinka i polskich znaków pozostawionych w komentarzu - nie żartuję i nie wymyślam... Po siedzeniu na linii z MUW, czasem odnoszę wrażenie, że mają jakieś bonusy za każde odrzucone sprawozdanie. to jest niemożliwe, że jak doszłam do poziomu zgadzających się kwot, to teraz cierpię za przecinki :lol: :lol:
Zastanawia mnie jakim cudem przyjęli mi sprawozdanie za II półrocze 2019, bo porównując je z aktualnym to spieprzyłam po całości :lol: :lol: :lol:
Gabryśka
Stażysta

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem