A tam zaraz matrix...zwyczajna polska rzeczywistośćnoteev pisze:Matrix dosięgnął też naszego ministerstwa. Tak ABSURDALNE sprawozdanie mógł wymyślić tylko ktoś, kto jest z innej czsoprzestrzeni![]()
![]()
też proszęaneta500+ pisze:Proszę pomóżcie jak to wygenerować ?
Gdzie tam, dosłownie 2 lub 3 kolumny mi się zgadzały. A w części gdzie jest wstrzymanie, to mam jak byk w zeszycie rejestru że było wstrzymanie w danym miesiącu, a program pokazuje mi 0Gwk pisze:czy komus cos sie zgoddza z wygenerowaniem z sygnity?
u mnie też się nie zgadza, pracuje na Izydziehmm pisze:Gdzie tam, dosłownie 2 lub 3 kolumny mi się zgadzały. A w części gdzie jest wstrzymanie, to mam jak byk w zeszycie rejestru że było wstrzymanie w danym miesiącu, a program pokazuje mi 0Gwk pisze:czy komus cos sie zgoddza z wygenerowaniem z sygnity?Dlatego cieszę się, że liczyłam każdą teczkę po kolei, trochę nerwów i czasu mnie to kosztowało, ale jestem spokojniejsza niż gdybym miała czekać za wygenerowaniem z programu który i tak źle liczy
próbuje wyciągnąć dane z tej instrukcji i takie masło maślane mi wychodzi, może ktoś napisze czy robi te zapytania pojedynczo, czy faktycznie w XLS, i drukuje i filtruje w exelu?voodoo pisze:Jest na innym forum