Tym to przeszli samych siebie tak sądzęParagraf pisze:No i wio! Przekazane. Jestem gotowa na kolejne sprawozdanie jednorazowemam nadzieję, że następnym razem bardziej się postarają
ciekawsze zestawienia, wiersze, kolumny idt.

Tym to przeszli samych siebie tak sądzęParagraf pisze:No i wio! Przekazane. Jestem gotowa na kolejne sprawozdanie jednorazowemam nadzieję, że następnym razem bardziej się postarają
Jest mocmłodszyreferent96 pisze:Tym to przeszli samych siebie tak sądzęParagraf pisze:No i wio! Przekazane. Jestem gotowa na kolejne sprawozdanie jednorazowemam nadzieję, że następnym razem bardziej się postarają
Ale dla nas urzędasów nie ma rzeczy niemożliwych do wykonaniaParagraf pisze:Jest mocmłodszyreferent96 pisze:Tym to przeszli samych siebie tak sądzęParagraf pisze:No i wio! Przekazane. Jestem gotowa na kolejne sprawozdanie jednorazowemam nadzieję, że następnym razem bardziej się postarają
No zeszyt rejestru składania wniosków.Diana pisze:@hmm o jakim "zeszycie rejestru" pisałaś? Prowadzisz sobie takie coś? Mogłabyś przybliżyć temat?
Czyli taka papierowa informatyzacja. Jak w ZUS.Edysia185 pisze:Koleżanka, którą zastępuję oprócz zeszytu, w którym wprowadzała każdy kolejny wniosek założyła 3 inne zeszyty. Pracy mnóstwo, ale dzięki nim z tym sprawozdaniem nie miałam żadnych problemów. Pierwszy - decyzje przyznające SW na pierwsze i kolejne dziecko, drugi - decyzje przyznające SW tylko na pierwsze dziecko, trzeci - decyzje przyznające SW na kolejne dziecko. Przy tym zaznaczała dzieci, które w danym miesiącu kończyły 18 lat.
Aha, ten miałaś na myśli. Myślałam że prowadzisz jakiś inny rejestr.hmm pisze:No zeszyt rejestru składania wniosków.