DziękujeParagraf pisze:wrzucaliśmy do 2pomoc pisze:a mam pytanie Pan miał na pierwsze dziecko a teraz ma na 2 bo sie urodziło w której rubryce to ująć ?
i czy w 1 ma sie znaleźć 2 ?

DziękujeParagraf pisze:wrzucaliśmy do 2pomoc pisze:a mam pytanie Pan miał na pierwsze dziecko a teraz ma na 2 bo sie urodziło w której rubryce to ująć ?
i czy w 1 ma sie znaleźć 2 ?
a gdzie to wpisałaś ?anna553 pisze:do pomoc - ja najpierw wpisałam to w 2, a później UW wycofał mi sprawozdanie do poprawy, bo stwierdzili, że "wymienione okoliczności znajdują odzwierciedlenie w wierszach sprawozdania", woj. kuj-pom
nam tez nie liczy jak będziesz miała odpowiedz dlaczego to napiszagawa pisze:Witajcie dzielni wojownicy fluktuacyjni. A mi w ogóle nie generuje utrat i uzysków, chociaż wszystko wpisywane było zgodnie z instrukcją i dochód dobrze liczy. I nikt nie wie dlaczego. Napisałam do Sygnity, screeny wysłane i czekam na odpowiedź.
po wycofaniu wpisałam to w 1.3, bo w UW stwierdzili, że mimo że w przykładzie jest podane że kryterium na pierwsze dziecko nadal nie jest spełnione, to tylko przykład...taka sobie dziwna logikapomoc pisze:a gdzie to wpisałaś ?anna553 pisze:do pomoc - ja najpierw wpisałam to w 2, a później UW wycofał mi sprawozdanie do poprawy, bo stwierdzili, że "wymienione okoliczności znajdują odzwierciedlenie w wierszach sprawozdania", woj. kuj-pom
Razem 7kasia7 pisze:wypłata w XII.2016r, ale wyrównanie od VII.2016 r. To wykazuję w naleznych za ten m-c: 1 świadczenie, naleznych z wczesniejsze miesiace:6 świadczeń czy wpisuję od razu w druga pozycję 7 świadczeń , bo tego nie kumam????