no u nas nie ma takiej opcji... nienależnie pobranych też nie mogliśmy zrobić, musiałam pisać do nich i po kilku aktualizacjach i grzebaniu przez nich w programie dało radęnela pisze:akurat to jest i było w programie, można to wygenerowaćNatalia.św pisze:ja mam EZARa, na pewno nie wygeneruję wszystkich danych bo nie da się zaznaczyć utraty dochodu (o przyczynie nie wspomnę), z innymi info też raczej będzie problem. Jedyne co wie to, że nie mieliśmy opieki naprzemiennej i urlopowania.
pewnie źle wprowadzaliście, wszystkie programy to mają bo jest to wymagane. Kwestia tylko dobrego wprowadzania, program zbiera to co wprowadzisz, najważniejsze musi to być to wprowadzone prawidłowoNatalia.św pisze:no u nas nie ma takiej opcji... nienależnie pobranych też nie mogliśmy zrobić
chciałam się tylko upewnićvoodoo pisze:No jaśniej napisać to się nie da...
No chyba sobie żarty robią.... Jedno sprawozdanie do 07.04 a to do 12.04 ??voodoo pisze:UWAGA
Przed chwilą dostałem pismo z UW (warmińsko- mazurskie) że też jest termin do przekazania sprawozdania do 12 kwietnia w przypadku, gdy liczba rodzin pobierających świadczenie wychowawcze nie przekracza 1000. Tak więc dowalili mi roboty...
Najlepsze jest stwierdzenie, że w przypadku pojawienia się zastrzeżeń dotyczących wartości do ujęcia w obecnym sprawozdaniu należy dokonać analiz poszczególnych akt sprawy.
napisałam pwNatalia.św pisze:a ktoś wie jak to wprowadzić? Ja mam tylko "dokument potwierdzający utratę dochodu", ale nie mogę wybrać tego dokumentu
I pewnie tak w całym kraju jest, EPUAP należy sprawdzić.Minion pisze:No chyba sobie żarty robią.... Jedno sprawozdanie do 07.04 a to do 12.04 ??voodoo pisze:UWAGA
Przed chwilą dostałem pismo z UW (warmińsko- mazurskie) że też jest termin do przekazania sprawozdania do 12 kwietnia w przypadku, gdy liczba rodzin pobierających świadczenie wychowawcze nie przekracza 1000. Tak więc dowalili mi roboty...
Najlepsze jest stwierdzenie, że w przypadku pojawienia się zastrzeżeń dotyczących wartości do ujęcia w obecnym sprawozdaniu należy dokonać analiz poszczególnych akt sprawy.